Világjáró Gyerekek Különkiadás

2018.12.08. – 09:00

Kedves Érdeklődők!
A helyek beteltek a Világjáró Gyerekek Különkiadás program mindkét turusára.
Megnyitottuk a jelentkezést a várólistára, amely itt érhető elFelhívjuk figyelmüket, hogy a várólista estében nincs mód turnust választani. Megüresedett hely esetén emailben értesítjük a várólistára jelentkezőket, hogy melyik turnuson tudnak részt venni.


A Deák 17 Galériában 2015-2018 között 27 ország mutatkozott be meséi, játékai által. A Világjáró Gyerekek programsorozatot mind a partnerekkel való együttműködést, mind a résztvevők visszajelzéseit, valamint a regisztrálni vágyók létszámát tekintve sikeres és népszerű rendezvényünknek tartjuk, amit örömmel folytatunk a jövőben is. A Galéria munkatársaival úgy döntöttünk, hogy az intézmény 4. születésnapját 2018. december 8-án egy Világjáró Gyerekek Különkiadással ünnepeljük meg. Az eseményre meghívtuk összes eddigi partnerünket, illetve szeretettel várjuk bármely nemzet gyermekeit és családjait.

Programízelítő:

– összefoglaló videó az elmúlt évek Világjáró Gyerekek programjaiból, vendégek köszöntése

– foglalkozások négy kontinens négy országához kapcsolódva

– bábelőadás: a veszprémi Kabóca Bábszínház Kodzsugukila, a boszorkány című előadása – „Magas szakmai színvonalon bemutatott előadás” diploma – IX. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemle, 2017.

Ajánlott életkor: 3-10 év

Dátum: 2018. december 8. szombat,
               1. turnus: 9:00 – 11:30 – betelt!
               2. turnus: 10:00 – 12:30 – betelt!

Helyszín: Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria – 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17. I. emelet

Regisztráció: A Világjáró Gyerekek Különkiadás program INGYENES, de REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.

A Különkiadásra két időpont regisztrációja közül lehet választani (mivel a bábelőadás korlátozott létszámban tekinthető meg – így két külön turnusban látható). Az online regisztrációs űrlapon jelölje meg azt az időpontot, amely Önnek megfelelő. Kérjük csak az egyik időpontra jelentkezzen, mert a két időpont ugyan azt az előadást és foglalkozást tartalmazza! Regisztrálni már nem lehetséges, a helyek beteltek.

A program családoknak szól. Iskolai-, óvodai- és egyéb csoportokat nem tudunk fogadni a Világjáró Gyerekek Különkiadásra.

A Világjáró Gyerekek Különkiadás programról készült összefoglaló videó megtekinthető a Deák17 Galéria Youtube oldalán, ITT.

A Világjáró Gyerekek Különkiadás program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

A foglalkozás során fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.