Tedd Meg MAgadért! családi programok a Gellérthegyen

2017.06.17. – 09:45

LandArt verseny a Gellérthegyen

Inspirálódj természetes környezetben és alkosd meg saját land art alkotásodat! A lelkes művészek jutalma egy Városi Titkos Füzet, amellyel izgalmas sétákat tehet a Belvárosban.

Helyszín: Csúszdás Játszótérnél!

Időpont: 2017. június 17. 10.00-14.00

A RENDEZVÉNYRŐL

Idén ismét Tedd Meg MAgadért!, ezúttal a Gellérthegyen, a nyári szünet első hétvégéjén!

Egészséges életmód, zöld jövő, színpadi programok, közműcégek, kézműves termékek, divatbemutató, koncertek, food truck show, csapat- és egyéni sportprogramok. A FŐKERT Nonprofit Zrt. Budapest Főváros Önkormányzata Sportosztályával karöltve idén 5. alkalommal rendezi meg a „Tedd Meg MAgadért!” elnevezésű nagyszabású környezettudatos családi – és sportnapját 2017. június 17-én a Gellérthegyen délelőtt 10 órától este 21 óráig.

A rendezvény fővédnöke Tarlós István főpolgármester, védnökei Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda országgyűlési képviselője és Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere

A rendezvényt Dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes és Szabó József, a FŐKERT Nonprofit Zrt. vezérigazgatója nyitja meg délelőtt 10 órakor.

A FŐKERT különleges ajándékkal szeretne kedveskedni a budapestieknek: a Társaság 150 éves jubileuma alkalmából átadja sokak kedvencét, a teljesen felújított Gellérthegyi Csúszdás Játszóteret!

A rendezvényen bemutatkoznak Budapest közművállalatai is, akik mind stratégiai céljuknak tűzték ki a fenntarthatóságot, a környezettudatos személet terjesztését és az edukációt. A látogatók hasznos információkkal és érdekességekkel gazdagított szórakoztató- és sportprogramokon is részt vehetnek a nyári szünet első hétvégéjén, a Gellérthegyen.

A rendezvény INGYENES!