Tavaszi camera obscura workshop – péntekD

2017.04.07. – 15:00

A tavaszi fények igazán kedvezőek a fotógráfusok számára! A camera obscura (jelentése: sötét kamra) vagy lyukkamera lencsetag nélküli optikai eszköz, mely a környezet vizuális leképezésére szolgál. A fényképezőgép őse, mely nagy hatással volt a fotográfia kialakulására és fejlődésére. Készítsd el saját fotókamerád és fényképezz portrét és cseresznyevirágzást!

Korosztály: 10-18 év

Létszám: max. 12 fő/alkalom

Időpont: 2017.04.07., 15 és 17 óra között. Érkezés: 14:45-ig

A foglalkozásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu (regisztrációs határidő a foglalkozás megkezdése előtt 24 órával),

Szükséges adatok: név, életkor, iskola, szülő illetve gyermek telefonszáma.

A péntekD foglalkozásai egyénileg látogathatók. Kisebb létszámú csoportok (5-6 főtől) ajánljuk múzeumpedagógiai foglalkozásainkat. További információ: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu

Mi is az a péntekD?

A havonta egy alkalommal meghirdetett péntek délutáni kreatív foglalkozásinkon az iskolai rajzórák gyakorlatait hátunk mögött hagyva, az ötletek és alkotás szabad formáit felhasználva, a képzőművészet határterületeit fedezzük fel.A sorozat alkalmai együtt és külön-külön is kifejtik fejlesztő hatásukat.

A programon fotókat is készítünk, a foglalkozás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak, hogy a felvételeken szerepeljenek és a Galéria kommunikációs felületein felhasználja azokat.