Nyári táborok a Deák17 Galériában

Nyári művészeti és dráma táborok gyerekeknek

2022.06.27. – 2022.08.26.

A Deák17 Galéria 2022-ben is meghirdeti nyári táborait. A foglalkozásokra a Galéria tereiben, valamint a délutánokon szabadtéri, parkos helyszíneken kerül sor.

A Galéria nyári táborai elsősorban művészeti alkotótáborok, ahol fontos szerepet kap az új képzőművészeti technikák kipróbálása és elsajátítása, az egyéni kreatív ötletek megvalósítása és a csapatmunka, valamint nem utolsó sorban a játék is.

Az idei évben 3 turnussal és a művészeti alkotótáborok mellett, egy művészeti alkotó- és dráma táborral is várjuk a gyerekeket.

Az I. és III. turnus a Galériában nyáron látogatható Mintázatok kiállításhoz kapcsolódik. A táborban olyan új technikákat sajátíthatnak el a gyerekek, melyeket a kiállító művészek is használnak. Többek között olyan izgalmas eszközöket is kipróbálunk, mint az a toll, mely nem a papírra, hanem a levegőbe, 3 dimenzióban rajzol.

A II. turnusban a Mintázatok kiállítás inspirálta alkotásokkal, a különleges térbe, 3 dimenzióba rajzoló tollal Lázár Ervin egyik történetéhez kapcsolódunk. A történethez drámajátékok, kreatív alkotás, zene, papírszínház, és egy kedves bábfigura visz közelebb bennünket a hét folyamán. 

Turnusok és korosztály

1. Turnus: 2022. június 27-július 1., korosztály: 8 – 10 év (betelt, várólistára lehet jelentkezni)

2. Turnus: 2021. augusztus 15-19., korosztály: 8 – 10 év (betelt, várólistára lehet jelentkezni)

3. Turnus: 2021. augusztus 22-26., korosztály: 10 – 12 év (betelt, várólistára lehet jelentkezni)

(*Alsó korhatár: tábor kezdetéig betöltött 8, illetve a 3. turnusban 10  év – Felső korhatár: tábor kezdetéig nem betöltött 11, illetve a 3. turnusban 13 év)

A tábor foglalkozásait 9:00 és 17:00 óra között tartjuk, ez alól kivételt képez az utolsó rövidebb nap, amikor a táboroztatási idő 9:00-től 13:00 óráig tart, ezt követően 15:00 óráig ügyeleti felügyeletet tudunk vállalni.

 A turnusok létszáma: 15 fő

 A jelentkezés menete:

A nyári táborokban való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők száma korlátozott, így az első 15 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani, a jelentkezések beérkezési sorrendjében. A regisztrációt az adott turnus megkezdése előtt 7 nappal vagy a férőhelyek betöltését követően zárjuk.

Mivel a foglalkozások egymásra épülnek, kérjük, a jelentkezés előtt vegyék figyelembe, hogy a kiválasztott tábor teljes időtartama alatt, úgy a délelőtti, mint a délutáni foglalkozáson részt tudnak-e venni.

Kérjük, mindenki csak saját gyermekei nevében jelentkezzen a táborba, hogy további egyeztetés esetén fel tudjuk venni a kapcsolatot szülőkkel, gondviselőkkel.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

– Egészségügyi nyilatkozat, melyet a tábor előtti héten küldünk a résztvevőknek e-mailben

A dokumentumokat hiánytalanul kitöltött, kézzel aláírt, scannelt (vagy olvashatóan befotózott) és elektronikusan elküldött formában tudjuk elfogadni. A jelentkezés csak így minősül érvényesnek. A jelentkezés sikeréről e-mailes visszajelzést küldünk.

Az email tárgyában kérjük feltüntetni: „Jelentkezés nyári táborra” és a kiválasztott turnus számát.

Regisztráció: regisztracio.deak17galeria@gmail.com

 A táborba való jelentkezéssel mind a gyerekek, mind a szüleik elfogadják a tábor házirendjét és a Galéria adatvédelmi szabályzatát.

A gyerekeket kísérőkre a galéria aktuális látogatási szabályzata érvényes, melyről a Galéria honlapján az alábbi linken tájékozódhat: https://www.deak17galeria.hu/ujranyit-a-galeria-ajtaja-majus-11-tol/

A foglalkozások helyszínei: Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria (Cím: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17. I. emelet), külső helyszínek (egyeztetés alatt).

A táborban szem előtt tartjuk az általános egészségügyi előírásokat, valamint az aktuális rendeleteket. A tábor területén rendszeres fertőtlenítést végzünk, valamint folyamatos kézfertőtlenítést és szellőztetést biztosítunk.

A nyári tábor ideje alatt fotókat készítünk. A regisztrációval a gyerekek és szüleik is hozzájárulnak a fotók, és esetleges videófelvételek készítéséhez, és azoknak a Galéria kommunikációs felületein való közzétételéhez.