SÉTAFESZTIVÁL – Múzeumpedagógiai foglalkozás – Pop-up budapesti képeslap

2018.10.13. – 11:00

Sajátítsd el a pop-up technikáját! Állítsd össze és színezd ki saját Budapest képeslapodat! A foglalkozás során saját magad is tervezhetsz, rajzolhatsz számodra kedves budapesti épületeket vagy általános városi környezetet. Segítségül már előkészítettük neked az országházat, kisebb épületeket, fákat, autókat, villamosokat. Az alkotói folyamatban a kreativitásod mellett fejlődik a kézügyességed és a térlátásod egyaránt. A foglalkozás mintegy 60 percet vesz igénybe és 6-tól 99 éves korig ajánlott.

Fedezd fel Budapest ezeréves és folyamatosan változásban lévő arcait! A Magyar Zsidó Kulturális Egyesület által szervezett háromnapos fesztivál célja, hogy bemutassa a nagyközönségnek a főváros ismert és ismeretlen, rejtett, ám mégis nap mint nap a szemünk elé táruló kincseit. Mindez most olyan szakmai keretek között, művészetkutatók és kulturális intézmények szakértőinek előadásában valósul meg, amire ritkán adódik lehetőség. Barangold be velünk a várost Újpesttől Óbudáig és lásd meg másként az épületek, szobrok, terek, utcák hangulatát!

Időpont:
2018. október 13. szombat, 11:00 – 12:30

Regisztráció:
A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ITT lehet. A férőhelyek korlátozottak, jelentkezz minél előbb!

Helyszín:
Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria – 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17. I. emelet (kapucsengő: 7)