NYÁRI TÁBOROK A DEÁK17 GALÉRIÁBAN

Művészeti és önismereti táborok 3 turnusban

2024.06.24. – 2024.08.30.

A Deák17 Galéria 2024-ben is meghirdeti nyári táborait. A foglalkozásokra a Galéria tereiben valamint a délutánokon szabadtéri, parkos helyszíneken kerül sor.

A Galéria nyári táborai elsősorban művészeti alkotótáborok, ahol fontos szerepet kap az új képzőművészeti technikák kipróbálása és elsajátítása, az egyéni kreatív ötletek megvalósítása és a csapatmunka, valamint nem utolsó sorban a játék is.

Az I. és II. turnus a Deák17 Galériában nyáron látogatható Álmomban óriások közt jártam című kiállításhoz kapcsolódik. A táborban a szürrealizmus izgalmas világát ismerhetik meg a gyerekek, az álmokhoz, az űrutazáshoz, a mesékhez kapcsolódva, olyan magyar alkotók képein keresztül. Milyen történetet, milyen zenét, ízeket, illatokat képzelünk egy-egy festménybe? És saját álmainkba, meséinkbe, alkotásainkba? A délutáni szabadtéri sétákon a várost és természetet fedezzük fel érzékeinkkel. A táborba olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik szeretnek alkotni, kézműveskedni, festeni, rajzolni.

Turnusok és korosztály

Turnusok és korosztály

I. turnus: 2024. június 24. – június 28. Korosztály 8-11 év

II. turnus: 2024. augusztus 12-16. Korosztály 8-11 év

A tábor foglalkozásait 9:00 és 17:00 óra között tartjuk, ez alól kivételt képez az utolsó rövidebb nap, amikor a táboroztatási idő 9:00-től 14:00 óráig tart.

 A turnusok létszáma: max. 20 fő

Mivel a foglalkozások egymásra épülnek, kérjük, a jelentkezés előtt vegyék figyelembe, hogy a kiválasztott tábor teljes időtartama alatt, úgy a délelőtti, mint a délutáni foglalkozáson részt tudnak-e venni. A gyerek és a csoport érdeke is, hogy az alkotófolyamat ne legyen megszakítva, ezért kérjük, hogy a gyerekek a tábor teljes időtartama alatt legyenek jelen.

A jelentkezés menete

A jelentkezés menete

A nyári tábor díja 2024-ben 20.000 forint. A résztvevők száma korlátozott, így az első 20 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani.

A lenti google forms űrlapokon keresztül tudnak regisztrálni, az egyes turnusokra külön-külön. A regisztrációs felületet május 14-én zárjuk, majd az addig beérkezett első 20 regisztrálót emailben értesítjük a tábori díj fizetésének részleteiről és határidejéről. Amennyiben a befizetés nem történik meg, automatikusan értesítjük a soron következő regisztrálókat. A regisztráció csak a tábori díj befizetésével együtt válik érvényessé!

Kérjük, mindenki csak saját gyermekei nevében jelentkezzen a táborba, hogy további egyeztetés esetén fel tudjuk venni a kapcsolatot a szülőkkel, gondviselőkkel.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok

A regisztrációs felületen kérjük, töltse fel az alábbi, aláírt dokumentumot (scannelt vagy olvashatóan befotózott formában):

–       általános szerződési feltételek

Az egészségügyi nyilatkozatot a tábor előtti héten küldjük a résztvevőknek e-mailben. 

kitöltött és aláírt adatlapot a tábor kezdetekor kérjük magukkal hozni!

REGISZTRÁCIÓ

1. Turnus https://forms.gle/MGnW6Yhy3ZFQhQBU7

2. Turnus https://forms.gle/VjbcSfq5M6ehLubSA

A táborba való jelentkezéssel mind a gyerekek, mind a szüleik elfogadják az Általános Szerződési Feltételeket  és a Galéria adatvédelmi szabályzatát.

A gyerekeket kísérőkre a galéria aktuális látogatási szabályzata érvényes, melyről a Galéria honlapján az alábbi linken tájékozódhat:  

https://www.deak17galeria.hu/upload/userfiles/Let%C3%B6lthet%C5%91%20dokumentumok/L%C3%A1togat%C3%A1si%20szab%C3%A1lyok.pdf

A foglalkozások helyszínei: Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria (Cím: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17. I. emelet), külső helyszínek (egyeztetés alatt).

A táborban szem előtt tartjuk az általános egészségügyi előírásokat, valamint az aktuális rendeleteket. A tábor területén rendszeres fertőtlenítést végzünk, valamint folyamatos kézfertőtlenítést és szellőztetést biztosítunk.

A nyári tábor ideje alatt fotókat készítünk. A regisztrációval a gyerekek és szüleik is hozzájárulnak a fotók, és esetleges videófelvételek készítéséhez, és azoknak a Galéria kommunikációs felületein való közzétételéhez.