Múzeumok Éjszakája 2019

2019.06.22. – 18:00

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kicsiket és nagyokat egyaránt június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján, 18.00 és 21.30 között a Deák17 Galériába!

Idén mindenki megbizonyosodhat nálunk arról, hogy a természettudományok és a művészet nem is állnak olyan távol egymástól. Gyertek és készítsetek nálunk saját 3 dimenziós kirakót és egy olyan lámpást, amibe egy izgalmas technika segítségével bezárhatjátok az év egyik leghosszabb napjának fényét!

Programjaink lesznek:


Tér – Mozgás – Játék

Konok Tamás festőművész és Vásárhelyi Tamás biológus interaktív kiállításához kapcsolódó rendhagyó foglalkozás.

A kiállított eszközök mellett most saját magadat is sok dologban kipróbálhatod! Meg tudsz építeni egy működő golyógurítót? Vajon rájössz, miért esik egy mágnes lassabban, mint egy fadarab? Hányféleképpen tudsz mozgatni egy madármakettet? Ezekre és még sok más érdekes kérdésre kaphatsz választ Vásárhelyi Tamás segítségével nálunk a Múzeumok Éjszakáján.

Időtartam: amennyit rászánsz, de legalább 30 perc

Korosztály: 6-99 év


Varázslatos befőttesüvegek

Lassan itt az év leghosszabb nappala, amikor minden a fényről szól körülöttünk. Nálunk most lehetőséged lesz befőttes üvegbe zárni a fényt, és eltenni belőle egy keveset télire. Gyere és készíts velünk egy olyan lámpást, ami áram nélkül is világít!

Időtartam: min. 30 perc

Korosztály: 8-14 év


Térbeli kirakós

A foglalkozáson magad alkothatod meg saját térbeli kirakódat, olyan egyedi játékot készíthetsz, amivel később is bármikor játszhatsz. A fantáziádra van bízva, hogyan állítod majd össze, milyen lesz az alakja, a színe vagy épp a mintája. Ha szeretnéd, lehet mindig ugyanolyan, de kedved szerint változhat is.

Időtartam: min. 30 perc

Korosztály: 3-8 év

Dátum: 2019. június 22. 18:00 – 21:30

Helyszín: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17. I. emelet

Kedves Látogatóink! Galériánkban Múzeumok Éjszakája karszalag vásárlására NINCS lehetőség!

A programokon való részvétel díjmentes!

A programokon fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.