MINDEN BÁB! – Kurátori tárlatvezetés és finisszázs

2023.05.27. – 11:00

A Budapest 150 rendezvénysorozat alkalmából megrendezett Minden báb! című kiállításunk legfőbb ambíciója, hogy bevezessük a látogatókat a Bábszínház kulisszái mögé. A bábok, fotók, plakátok megtekintésén túl a látogatóknak lehetőségük nyílik arra is, hogy végigkísérjék egy bábelőadás születését a tervezőasztaltól a színpadig, kipróbálhassanak különböző bábtípusokat vagy nyomon követhessék a Budapest Bábszínház logójának változásait.

A Budapest Bábszínház több mint hetven évét feldolgozó anyaghoz kapcsolódóan a kiállítás két kurátora, PALYA Gábor Dávid és VÉGVÁRI Viktória DLA tart tárlatvezetést.

*MEGTELT*

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a deak17galeria@gmail.com címen lehet. A tárlatvezetésen maximum 20 fő tud részt venni, a helyeket a jelentkezések sorrendjében rögzítjük.

A programot 12 év felettieknek ajánljuk.

Várunk szeretettel!

Dátum: 2023.05.27. 11:00 finisszázs
Helyszín: Deák17 Galéria – 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17. 1. emelet (7-es kapucsengő)

Facebook-esemény


A programokon fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.