LEGAL STREET ART KREATÍV WORKSHOPOK

Graffiti gördeszkára – stencil pólóra – matrica bárhová

2024.03.14. – 17:00

Különleges délutáni programot kínálunk azok számára, akik közös alkotómunka keretében szívesen kipróbálnák a sokféle utcaművészeti technika egyikét. Március 14-én 17:00 órától, a galériatér különböző pontjain három féle workshop közül választhatod ki azt, amelyik leginkább felkelti az érdeklődésed: lesz matrica-, és pólóstencilező és gördeszka-festő foglalkozás is.

A program regisztrációköteles! Regisztrálni az egyes workshopokra lehet, melyek párhuzamosan futnak egymással. (Tehát kérjük, egyszerre egy workshopra regisztrálj, és a regisztráció során jelezd, melyik technikát választod)

Regisztráció: regisztracio@deak17galeria.hu
Korosztály: 12 éves kortól

1 – MATRICA WORKSHOP

Készíts egyedi Street art stickert, utcaművészeti matricát: a saját szuperhősöd vagy márkád jelét, emblémáját, védjegyét. A foglalkozáson résztvevők megrajzolhatják testre szabott, kézzel készített, színes, vízálló, hazavihető és bárhová kiragasztható matrica-művészeti alkotásukat.

A foglalkozást VOID képzőművész vezeti.
Létszám: max. 10 fő

2 – PÓLÓSTENCILEZŐ WORKSHOP

A workshopon a stencilezés technikáját ismerheted meg alaposabban, amit aztán ruhafesték segítségével textilre is megtanulhatsz felvinni. Az alapanyagot mi adjuk – ehhez kérlek, írd meg a pólóméretedet is a regisztráció során!

A foglalkozást az 1000% művészcsoport tagja, Orosz Richárd grafikus vezeti.
Létszám: max. 8 fő

3 – GRAFFITI WORKSHOP DESZKÁRA

A falfestés technikáját most egy hordozható, egyedi felületre, gördeszkára próbálhatják ki az érdeklődők. A workshopra jelentkezők saját gördeszka lapot kapnak, amit iamsuzie street art művész segítségével formálhatnak a saját képükre.

A foglalkozást iamsuzie illusztrátor, street art művész vezeti.
Létszám: max. 8 fő