Landart csodák a Dunapesten!

2017.09.02. – 10:00

Az idei évben is engedtünk a Duna csábításának és örömmel vetjük bele magunkat nemcsak a habokba, de a Dunapest remek programjaiba is! A tavalyi gyönyörű landart alkotásokat reméljük idén újabbak követik majd és velünk tartotok ezúttal a Népszigetre.

Helyszín: Kabin, Népsziget

Időpont: 2017. szeptember 2. 10.00-14.00

Érdemes figyelemmel kísérni a Dunapest programjait, ahol idén is remek gyermekprogramokon vehettek részt. További programok:

Az Inspirál Cirkuszközpont profi oktatóinak segítségével elsajátíthatod a különböző zsonglőreszközök használatának alapjait: labda, buzogány, meteor, ördögbot, hulahopp. Kicsiknek és felnőtteknek egyaránt kiváló elfoglaltság, ajánljuk az egész családnak 0-150 éves korig!

Tedd próbára a Dunával kapcsolatos tudásodat! Téged is vár a WWF Magyarország Élő Duna Turnéja, melyben egy életnagyságú társasjátékon végighaladva izgalmas részleteket tudhatsz meg hazánk legnagyobb folyójáról, állat- és növényvilágáról, természeti kincseiről. A legkisebbeknek színezőkkel és pandaálarc-készítéssel készülünk!

A Cellux Csoport foglalkozásán a Duna által inspirált vízparti játékok elkészítésére nyílik lehetőség. A természetben talált anyagokból kis tutajt lehet ácsolni és ezekkel versenyezni, könnyedén újrahasznosítható háztartási hulladékból bárki elkészítheti saját horgászfelszerelését vagy csinálhat magának hajónaplót, amelyben megörökítheti legemlékezetesebb vízparti élményeit.