Környezetvédelmi nyári tábor Pilisszántón

2018.07.16. – 2018.07.27.

Ottalvós rendszerű táborainkban megismerkedtünk a fenntartható építészettel és a megújuló energiák (víz, szél, nap, geotermikus energia) által működő inspiratív létesítményekkel. Csapatokban különböző megújuló energiák által működtetett saját mini-rendszert építünk makett formájában.

A nyári tábor öt napos, ott alvós rendszerű!

Helyszín: Pilisszántó, gyermektábor

Elhelyezés: az egykori Orosdy kastélyban, 6-8 fős szobákban, emeletes ágyakban

Ellátás: a táborban résztvevőknek napi három étkezést biztosítunk

Ajánlott korosztály: általános iskola felső tagozat,11-15 év

Turnusok:
1. turnus: július 16-20.
2. turnus: július 23-27.

A nyári táborokban való részvétel ingyenes, de regisztráicióhoz kötött. Jelentkezést a hiánytalanul kitöltött, összes kért dokumentum elküldésével tudunk érvényesnek elfogadni. A nyári táborban a részvétel korlátozott, így az első 20 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani, beérkezési sorrendben. A jelentkezés a hiánytalanul kitöltött, és a megadott email címre eljuttatott dokummetumokkal válik érvényessé. A regisztrációt az adott turnus megkezdése előtt 7 nappal vagy a férőhelyek betelését követően zárjuk. A táborba való jelentkezéssel mind a gyerekek, mind a szüleik elfogadják a tábor házirendjét.

Regisztráció: regisztracio.deak17galeria@gmail.com

Az email tárgyában kérjük feltüntetni: „Jelentkezés nyári táborra”.

Mielőtt a jelentkezési lapot kitöltené, kérjük vegye figyelembe hogy a kiválasztott tábor teljes időtartama alatt (5 nap), úgy a délelőtti, mint a délutáni foglalkozáson részt tudnak-e venni.

Amennyiben valaki tavaly már részt vett a környezetvédelmi nyári táborban, azt megkérjük, hogy idén ne jelentkezzen ugyanide. Számukra a napközis Budapesti nyári művészeti táborunkat ajánljuk!

A dokumentumokat csak hiánytalanul kitöltött, kézzel aláírt, majd olvashatóan bescannelt és visszaküldött formában tudjuk elfogadni. A jelentkezés csak így minősül érvényesnek.

Kitöltendő dokumentumok:

adatlap

házirend

A tábor kezdete előtt hét nappal kitöltendő dokumentum:

Az alábbi egészségügyi szülői nyilatkozatot a tábor kezdete előtt hét nappal szükséges kitöltve elküldeni a regisztrációs email címre. A nyilatkozatot a táborozás kezdőnapján át kell adni a tábort szervezőnek vagy a táborvezetőnek. A nyilatkozatot a táborozás ideje alatt a tábor helyszínén kell tartani.

egészségügyi nyilatkozat

A nyári tábor ideje alatt fotókat készítünk. A regisztrációval a gyerekek és szüleik is hozzájárulnak, hogy fotók és videófelvételek készüljenek róluk és ezeket a Galéria kommunikációs célokra felhasználja.

Megjelenések:

Temesváry János és Saracco Alex videója a 2018-as tábor ll. turnusáról

2018. augusztus 14. – Tilos Rádió – Tótumfaktum c. kulturális műsor – beszélgetés Kaposi Dorkával

2018. július 30. – M1 – Kék bolygó c. környezetvédelmi műsor – riport a Deák17 Galéria környezetvédelmi nyári táboráról