JÓGÁZZ A GALÉRIÁBAN!

Schneider Kristóf hatha jógaórája a Mintázatok kiállításban

2022.07.15. – 09:00

Mintázatok című kiállításunkon 14 kortárs művész hímzett vagy a hímzés technikáját, vizualitását megidéző alkotását mutatjuk be. A vásznak és a motívumok között lehetőségünk nyílik megszokott, közös vagy privát mintázataink felülvizsgálatára – miközben a kortárs képzőművészet egy különösen izgalmas szeletébe kapunk betekintést.

Schneider Kristóf hatha jógaoktató speciálisan ehhez a kiállításhoz állított össze egy jógaórát, felnőttek részére. (Amennyiben 4 év fölötti kisgyerekkel érkeznél, a jógaóra időtartama alatt alkotómunkával egybekötött gyerekfelügyeletet biztosítunk.)

A 60 perces napindító jóga 2022. július 15-én pénteken 9.00 és 10.00 között kerül megrendezésre a kiállítás terében. A közös mozgás után egy finom tea mellett lehetőségünk nyílik beszélgetni a kiállításról – egy rövid tárlatvezetés keretében.

FONTOS TUDNIVALÓK:

Kezdés 9 órakor. Kérjük, érkezz az óra kezdete előtt legalább 10 perccel!

Hatha jógázunk, a jógaóra 60 perces lesz. Teljesen kezdő jógázókat is várunk!

A galéria funkciójából adódóan nem rendelkezik öltözőhelyiséggel, ezért mindenkit szeretnénk kérni, hogy az órára lehetőleg már a megfelelő öltözékben érkezzen.

Ha van jógaszőnyeged, hozd magaddal – de helyette egy törülközőt is hozhatsz.

A jógán való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a deak17galeria@gmail.com címen lehet. Az órán maximum 15 fő tud részt venni, a helyeket a jelentkezések sorrendjében rögzítjük.

A jógaóra ára fejenként 2000 forint, amit előre utalással lehet fizetni az oktatónak, vagy pedig a helyszínen készpénzben.

Várunk szeretettel!

Facebook-esemény