FINISSZÁZS X KATALÓGUSBEMUTATÓ X SZÜLINAP

ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT!

2021.12.17. – 16:00

December 17-én búcsúztatjuk ezt az izgalmas, sokféle arcát megmutató évet. Ezen a napon van utoljára nyitva idén a Galéria – és ezen a napon zárul nagysikerű utcaművészeti kiállításunk, a Budapest Street Archæology is.

A finisszázs alkalmával kerül sor a Budapest Street Archæology kiállítás katalógusának bemutatójára is, 16 órától. A katalógusbemutató beszélgetésben részt vesznek: Zsigó Bianka művészettörténész, a kiállítás kurátora, Void Street art művész, kiállító. A beszélgetést moderálja: Garami Gréta művészettörténész, a galéria igazgató-helyettese.

Épp ezen a napon, december 17-én ünnepeljük a Deák17 Galéria hetedik születésnapját is. Ebből az alkalomból egy különleges tortával készülünk, valamint egy videóval, amiben az elmúlt évünk legfontosabb, legszebb pillanatait mutatjuk meg Nektek.

Gyertek, ünnepeljünk együtt!

Facebook-esemény LINK

Regisztráció:

A program ingyenes, de regisztrációköteles! A jelentkezőket limitált létszámig, a regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni.
A regisztráció módja: Regisztrálni a deak17galeria@gmail.com e-mailcímre írt levéllel lehetséges. Kérjük a levélben jelöljétek meg hány fővel érkeznétek, illetven minden résztvenni szándékozó személy nevét jelezzétek irányunkban. A levél tárgyaként a “regisztráció programra” kifejezést használjátok.

Látogatási szabályok:

A járványügyi rendelet értelmében az eseményen való részvétel kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges! 18 év alatti védettségi igazolvánnyal nem rendelkező gyermek csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehet részt a rendezvényen. A Galéria területén kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata.
További (folyamatosan frissülő) információk a látogatási szabályokról: ITT