Filmezz könnyedén!

Filmes workshop

2020.09.16. – 2020.12.09.

2020-ban ismét filmes képzésnek ad otthont a Deák17 Galéria! A programot 14-18 éves kamaszoknak, a film iránt érdeklődő fiataloknak ajánljuk!

FILMEZZ KÖNNYEDÉN!

A 12 alkalmas filmes foglalkozás gyerekeknek és kamaszoknak. A filmes tanfolyamon a filmezés alapjait, az animáció, rövidfilm, dokumentumfilm, riport, videóklip műfajait ismerik meg. Kipróbálják magukat operatőr, rendező, forgatókönyvíró szerepben vagy éppen, színészként. Megtanulják használni az ingyenesen elérhető filmes, animációs programokat. Megismerik a Green screen rejltelmeit. Így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, tablet, kiskamerák, számítógép) aktív módon használják kreatív alkotásra.

NÉZD A FILMED MOZIBAN!

Minden félév végén a filmeket moziban mutatjuk be, premier, nagyvászon, popcorn! 

A féléves filmes tanfolyamokra jelentkezni alább az órarendnél a jelentkezés gombra kattintva.

JELENTKEZÉS

A jelentkezés augusztusban indul!


A programra a linkre kattintva lehet jelentkezni: ITT.

Időpontok, helyszínek:

2020.09.16 – 2020.12.09

Szerda 16.00-17.30 (Az első alkalom 2020. szeptember 16-án kerül megrendezésre.)

Deák 17 Galéria (Bp. V. kerület Deák Ferenc utca 17. 1 em.)

A Gyerekfilm Akadémia filmes workshop keretében rövidfilm, animáció, dokumentumfilm, és filmes trükkök alapjait sajátítják el a kamasz résztvevők. Minden félév végén moziban mutatják be az alkotásokat.

Mi vár a tanfolyamon?

A FILMEZZ KÖNNYEDÉN! 12 alkalmas filmes foglalkozás, ami gyerekeknek és kamaszoknak szól. A filmes tanfolyamon a filmezés alapjait, az animáció, rövidfilm, dokumentumfilm, riport, videóklip műfajait ismerik meg. Kipróbálják magukat operatőr, rendező, forgatókönyvíró szerepben vagy éppen, színészként. Megtanulják használni az ingyenesen elérhető filmes, animációs programokat. Megismerik a Green screen rejltelmeit. Így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, tablet, kiskamerák, számítógép) aktív módon használják kreatív alkotásra. A félév végén igazi moziélményben van része a Gyerekfilm Akadémia tanulóinak, hiszen moziban tartjuk a premiert!

Kik tartják a foglalkozásokat?


A Gyerekfilm Akadémia és a Filmjátszó workshop vezetői , akik aktívan dolgoznak a filmes szakmában és elkötelezettek a gyerekfilm hazai felélesztéséért.

A filmes foglalkozás vezetői: 
Lakos Nóra, filmrendező
Somogyi György, forgatókönyvíró
Haragonincs Sára, dokumentumfilmrendező
Füredi Marcell, animációs rendez

Megjelenések:

2019. március 6. – M1 – Iskolapad – Filmjátszó – filmes szakkör a Deák17 Galériában