Felhőmesék – Tóth Krisztina mesekönyvének interaktív bemutatója

2017.04.01. – 09:30

Hogy mi lett a kis denevérrel, aki madár akart lenni, hogyan gyógyult meg a kis hal, akinek megsérült az uszonya, hogyan élnek a szappanbuborékok, mit tudhatunk meg egy majdnem százéves bácsitól és a vízisiklók királyától? A Felhőmesékből választ kaphatunk kérdéseinkre és megismerkedhetünk egy csodálatos kislánnyal, Lilivel, aki kíváncsi, tele van ötletekkel, és mindig helyén van a szíve, ha arra van szükség. Tóth Krisztina legújabb mesekönyvéhez Timkó Bíbor rajzolt varázslatos képeket.

Időpont: 2017. április 1. szombat, 9.30-12.00

Helyszín: 1052, Budapest, Deák Ferenc utca 17. I. emelet (7-es csengő)

Ajánlott korosztály: 4-10 éves korig.

A belépés díjtalan.

 

PROGRAM:

A bemutatón bevezetőt mond Dávid Anna, a Magvető Kiadó igazgatója és a kötet szerkesztője.
Vendégünk lesz a Felhőmesék illusztrátora, Timkó Bíbor, valamint a rendezvényen Tóth Krisztina dedikálja könyveit, melyek kedvezménnyel megvásárolhatóak.

Tóth Krisztina Felhőmesék című új könyvéből többek közt arról mesél a gyerekeknek, hogyan élnek a szappanbuborékok. A játékos feladatokban jeleskedők megnyerhetik az új mesekönyvet.

A Felhőmesékhez kapcsolódó gyermekfoglalkozáson térbeli tapasztalatok élményszerző útjára indulunk. Megvizsgáljuk, milyen a világ egy felhő szemszögéből. A felhőket felfüggesztjük az égboltra, és onnan csodálkozunk a világra. Hozd létre saját felhős dekorációdat, hogy mindezt felfedezd! Az elkészült alkotásokat a gyerekek hazavihetik, a kis felhők gyermekszobájukat díszíthetik. Az alkotásba a szülőket is bevonjuk!

 

Az interaktív bemutató a Magvető Kiadó és a Deák 17 Galéria közös rendezvénye.

A könyvet 4–100 éveseknek ajánljuk.
Kiadja: Magvető Kiadó, ára: 2990 Ft
Megjelenik március végén! Megrendelhető az alábbi linken: https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/gyerekirodalom/mesek/felhomesek