FEDEZZÜK FEL AMERIKÁT!

A Világjáró Gyerekek márciusi állomása az USA

2022.03.19. – 09:30

Márciusban nagy utazásra hívunk benneteket. A Világjáró Gyerekek programsorozat márciusi eseményén átrepülünk az Atlanti-óceán felett, és meg sem állunk Amerikáig, ahol a Szabadság-szobor és a Walt Disney mesehősök köszöntenek bennünket. Ezután kanyargózunk a Grand Canyonban, megcsodáljuk a Yellowstone különleges színeit és állatvilágát, majd ellátogatunk az óriás kaktuszok birodalmába is.

A Mese-Tér-Kép papírszínház előadásában Ábellel és a repülő lifttel folytatjuk a kalandozást. Ábel úti célját senki sem ismeri, talán még maga Ábel sem. Hogy megtudjuk hová utazik és milyen kalandokban lesz része, ehhez a ti segítségetekre lesz szüksége a Világjáró gyerekek programon.

Korosztály: 3- 10 év

Facebook-esemény

Program:

9:30-tól: érkezés, regisztráció, közös alkotás, színező
10:00-10:25: az ország bemutatása
10:25-10:55: papírszínház a Mese-Tér-Kép előadásában: Ábel és a repülő lift, részlet Annie M. G. Schmidt kötetéből
11:00-12:30: kézműves foglalkozások az Amerikai Egyesült Államokhoz kapcsolódóan

Együttműködő partner: American Corner Budapest – Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége

A nagy érdeklődésre való tekintettel a regisztrációt megállítottuk, azonban bátran jelentkezzetek továbbra is, ez esetben várólistára kerültök. Visszamondás esetén értesítünk bennetek, ha ti vagytok a következők a várólistán.

Az esemény online is követhető:

Az elmúlt időszakban az esemény online térben volt követhető, ahol szintén nagy népszerűségnek örvendett. Hogy továbbra is mindenki számára elérhető lehessen, streamelve élőben közvetítjük a programot, melyet a Galéria Facebook oldalán, az esemény napján közvetítünk: