Facebook, lájkok, szelfik…a Sziget Fesztiválon

2016.08.10. – 2016.08.17.

2016. augusztus 10-17. a Sziget Fesztiválon, az ArtZone-ban.

A Facebook, lájkok, szelfik…köztünk élő társas magány kiállításunk utazó tárlatát mutatjuk be a Sziget Fesztivál ArtZone helyszínén. 10 és 18 év közötti fiatalok és kortárs alkotók máshogy reflektálnak a mindenkit érintő kérdésre. Vagy mégsem? A rajzokból, festményekből és objektekből összeálló mini tárlat néhol ironikusan, néhol humorosan közelíti meg a közösségi média hatását. Programjainkkal pedig éppen a közösségi és virtuális tér elidegenítő, elmagányosító hatása ellen vesszük el a harcot.

Programok és foglalkozások minden nap 11 és 20 óra között:

Hozd a legjobb formád! – Fotózkodás fotófalunkkal, amit a Bakáts téri iskola diákjai festettek meg.

 A szerelem nem ismer határokat! – Jelöld be világtérképünkön, hogy honnan jöttél neveddel és az ismerkedéshez szükséges információkkal.

 Sziget Pass – A Facebookos profilok mintájára egy egyszerű sablon segítségével nyakba akasztható profilt is készíthetsz magadnak. Írd fel a neved, életkorod, hogy mi az amit likeolssz és dislikeolsz és hogy hol vagy a Szigeten a leggyakrabban megtalálható.

 Mindenkinek kell egy igazi party kellék! – Legyen szó virágos koszorúról, helyke bajuszról, színes napszemüvegről, nálunk elkészítheted, az esti buli kellékeit.