CSALÁDI GRAFFITI WORKSHOP X D17 X VOID és PETYKA

SZABADTÉRI KÖZÖS FALFÚJÁS ÉS -RAGASZTÁS A MARGITSZIGETEN

2021.10.10. – 11:00

2021. október 10-én a Budapesti Őszi Fesztivál keretében kerül megrendezésre You are now! címmel a Flying Bodies és az All Caps kollektíva utcaművészeti fesztiváljának záróeseménye. Az eseményen a Deák17 Galéria szervezésében egy családi graffiti workshopra is sor kerül.

A szabadtéri workshopon a Margitszigeti Palackozó udvarán lehet részt venni, ahol a jelentkezők kipróbálhatják, milyen érzés festékszóróval alkotni – és felhelyezni saját munkájukat a falra. Két Street art technika alaposabb megismerésére is lehetőség nyílik: a stencil- és plakát technikák elsajátításában és a közös alkotás koordinálásában Void és Petyka képzőművészek lesznek a jelentkezők segítségére. A regisztráció során kérjük, jelezd, hogy melyik technika – a stencil vagy a plakát – érdekel!

INFORMÁCIÓK

Időpont: 2021. október 10. vasárnap, 11.00-13.00
Helyszín: 1138 Budapest, Schulek Frigyes sétány – Margitszigeti Palackozó udvara
Korosztály: a programot a 12-18 éves korosztály számára ajánljuk

Facebook-esemény LINK

REGISZTRÁCIÓ

A program regisztrációköteles! Regisztrálni az egyes workshopokra lehet, melyek párhuzamosan futnak egymással. (Tehát kérjük, egyszerre egy workshopra regisztrálj, és a regisztráció során jelezd, melyik technikát választod!)
Regisztráció: art@deak17galeria.hu e-mail címen keresztül a választott workshop megjelölésével.

A regisztráció határideje: 2021.10.07. csütörtök, 12 óra (A regisztrációkat a megadott helyek függvényében, jelentkezési sorrendben tudjuk fogadni.)

Együttműködő partnerek:

Sajtómegjelenések:

2021. október 08., URBAN MŰVÉSZET MAGAZIN, A Street art és a design határán – A Deák17 Galéria programjai LINK