PÁLYÁZAT: „Látom a világot: A világ nemzeteinek hagyományai”

TÖRTÉNELMI VÁROSOK LIGÁJA - Nemzetközi online festménypályázat gyermekeknek

2021.02.15. – 2021.05.15.

A Kazany Város Önkormányzata és a Történelmi Városok Ligája Titkársága közösen rendezi meg a Történelmi Városok Ligáját 2021-ben Kazanyban megrendezésre kerülő 17. Világkonferenciájának keretében.

A VERSENY CÉLJAI

– A gyermekek érdeklődésének felkeltése a világ nemzeteinek kultúrája, nemzeti ünnepeik, népviseleteik, táncaik stb. iránt.

– A gyermekek bevonása az alkotóművészetbe.

– A kreativitás, a képzelet fejlesztése.

– Tehetséges gyermekek támogatása.

A VESENY TÉMÁJA

A Verseny tematikus tartalma: a világ nemzeteinek ünnepei, táncok, népviseletek, ünnepi konyha. A versenyzők saját maguk választják meg pályaművük műfaját.

A VERSENY RÉSZTVEVŐI

A Történelmi Városok Ligája valamely tagvárosában élő, 9 és 13 év közötti gyermekek. Minden résztvevő csak egy festményt küldhet a Versenyre.

A VERSENY IDŐTARTAMA

A Verseny 2021. február 15. és május 15. között kerül megrendezésre. A pályaműveket e-mailben lehet beküldeni a kazan.international@tatar.ru e-mail címre. A Versenyen való részvétel szabadon választott és ingyenes.

A beküldési határidő: 2021. május 1.

RÉSZLETEK

A verseny részleteire (a pályázati munkák értékelése, a pályamunkák paraméterei stb.) vonatkozó alapvető információk a Verseny szabályzatában olvashatók.

JELENTKEZÉS

Az érvényes jelentkezéshez minden esetben az angol nyelvű jelentkezési lapot szükséges kitölteni és beküldeni. A jelentkezési lap magyar fordítása csak egy a kitöltést segítő mellék dokumentum.

EREDMÉNYHIRDETÉS

A Verseny eredményeit a Történelmi Városok Ligája 17. Világkonferenciáján hozzák nyilvánosságra 2021 júniusában Kazanyban.