Fotópályázatunk 10-23 éves korig

2015.08.20. – 2015.09.20.

A Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria kiállítása fotópályázatot hirdet általános iskolák diákjai, közép- és szakközépiskolák tanulói számára. A pályázat témája a Fény és fényjelenségek vizuális megformázása.

 

Pályázati feltételek

● Általános és középiskolai tanulók és szakközépiskolások pályázhatnak.

● Egy pályázó 1 db alkotást (1 db fotó vagy fotósorozat) nyújthat be.

 

Témák és kategóriák:

● városi fények

● égi jelenségek

● fények és források

● árnyak és csillogások

 

A pályázók köre: 10-23 éves korig (szakközépiskolások is jelentkezhetnek)

A pályázás módja:

● A pályázatra fekete-fehér, szürkeárnyalatos és színes munkákat egyaránt várunk. Az alkotások elkészítéséhez technikai megkötés nincs, analóg és digitális technikával készült alkotásokat egyformán elfogadunk.

● A fotó(kat) (mérete minimum: 2480×3508 pixel) képernyőn jól olvasható méretben, 300 dpi felbontásban a deak17galeria@gmail.com e-mail címre kérjük elküldeni.

● Az e-mail-hez kérünk kísérőlevelet, amely tartalmazza a készítő nevét, életkorát, elérhetőségét (telefonszám, cím), valamint az iskola nevét, ahol tanul.

● A beadandó munkákat JPG vagy PDF formátumban, képernyőn jól olvasható minőségben kérjük csatolni az e-mailhez, akár egyenként (nem beágyazva), akár egyetlen fájlba tömörítve ZIP vagy RAR kiterjesztéssel.

● A fájl neve tartalmazza a készítő nevét és az alkotás címét (pl.: vezetéknév_keresztnév_cím.jpg). Az anyagot arról az e-mail címről kérjük elküldeni, amelyen a zsűri el tudja érni a pályázót értesítés céljából. (A rosszul megadott vagy nem használatos e-mail címből származó hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.)

 

Határidők

● Beküldési határidő: 2015. szeptember 20.

● Eredményhirdetés és kiállítás megnyitó: 2015. szeptember 23.

 

Díjazás

A beküldött pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. A legjobb alkotásokból kiállítást készítünk a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában (Budapest, 1052, Deák Ferenc utca 17. I. emelet).

Valamennyi pályázó részvételével kijelenti, hogy hozzájárul pályaművének a Galéria honlapján történő közzétételéhez.

További információért kérjük forduljon munkatársainkhoz a deak17galeria@gmail.com címen.