FORMÁLD A VILÁGOD! 2022

Szabadfogású számítógép verseny 19 év alatti fiataloknak

2022.09.27. – 2022.11.02.

LED-eket forrasztasz a szabadidődben? Történeteid legszívesebben animációban meséled el? A nyári szünetet szoftverfejlesztéssel töltöd? Akár a honlapok, a mesterséges intelligencia vagy a robotok a te asztalod, ha mindennapi problémákra keresel informatikai megoldásokat és ha 19 éves vagy fiatalabb vagy, itt a helyed! Nevezz a <19 Formáld a világod! versenyre!

19 éves kor alatt* bármilyen digitális alkotással nevezhetsz a versenyre, legyen az animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb, hogy legyen egy kreatív ötleted!

Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha 2022. december 31-ig nem töltöd még be a 19. életévedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is.

A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyeinkre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük lehet kilátogatni!

ÚJ HATÁRIDŐ: NOVEMBER 2. ÉJFÉL

Lenne kedved benevezni, de nincs egy jó ötleted? Szeretettel ajánljuk a <19 Formáld a világod! Digitális Műhelyt, ahol fiatalok által összeállított lépésről lépésre követhető projektötleteket találsz számos kategóriára, korcsoportra és nehézségi szintre bontva.

További inspirációért keresd fel a korábbi évek nyerteseinek készített weboldalakat, a videóikat tartalmazó csatornát, lájkold a Facebook oldalunkat vagy kövess minket Instagramon!

Ha szeretnéd kinyomtatni a hivatalos versenyfelhívást, itt le tudod tölteni: A versenykiírás PDF formátumban.

*A versenyen magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2022. december 31-ig tizenkilencedik életévüket be nem töltő egyéni pályázók, illetve csapatok vehetnek részt.

DÍJAK

A verseny legjobbjait értékes ösztöndíjakkal és ajándékutalványokkal jutalmazza a zsűri, illetve megállapodás szerint gyakornoki projektet vagy bemutatót vezényelhetnek le partnereinknél.

Terveink szerint minden nyertes részt vehet majd egy nagyszabású kiállításon 2023 januárjában, a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában. Ezen kívül, ha bekerülsz a díjazottak közé, jövőre te lehetsz az egyik szerencsés, aki meglátogathatja a nemzetközi partnereink rendezvényeit és/vagy bemutathatja a nyertes alkotását a külföldi érdeklődők előtt is!

ZSŰRI

Minden évben szakmai zsűri nézi végig az összes pályaművet. Az előző évek során a felkértek között volt médiaművész, programozó, zenész, informatika tanár, animátor, illusztrátor, startup-vezető, illetve korábbi nyertesek is!

Amint beérkeztek a pályaművek, fel fogjuk fedni a 2022-es zsűri összetételét is!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS NEVEZÉS

https://verseny.c3.hu/2022/#verseny