„Békés Városok” gyermekrajz pályázat

2019.11.11. – 17:45

A Polgármesterek a Békéért rajzversenyt hirdet 6-15 éves gyermekek részére, akik a résztvevő városokban laknak. A győztes pályamunka számos helyen megjelenik majd, hogy felhívja a figyelmet a béke fontosságára. Műanyag mappák is elkészítésre kerülnek a győztes rajzzal a fedelén.

Kritériumok

6 és 15 év közötti gyermekek pályázhatnak, akik a Polgármesterek a Békéért (Mayors For Peace) tagvárosaiban élnek.

A pályamunkát érintő követelmények

B4-es méretű (257mm×364mm), sík felületű munka adható be (amelynek nem feltétlenül kell papírnak lennie). A munkát a jelentkezőnek kell elkészíteni, amit máshova még nem adott be pályázatra. A munka nem sérthet szerzői jogokat.

Jelentkezési folyamat

A munka mögé csatolni kell az angol nyelven kitöltött jelentkezési nyomtatványt, ami INNEN tölthető le.

A pályázati munkát a kitöltött jelentkezési lappal együtt személyesen kell leadni a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában, nyitvatartási időben: keddtől péntekig 10:00-18:00 között és szombaton 9:00-13:00 között. Cím: 1052 Budapest Deák Ferenc utca 17. I. emelet. A Galéria aktuális nyitva tartásáról kérjük, mindig tájékozódj a honlapon látogatásod előtt.

Ezt követően 5-5 pályamű kerül kiválasztásra (6-10 éves és 11-15 éves kategóriában).

Határidők

November 11. hétfő 18 óra a végső határidő a pályaművek benyújtására. December végén kerül sor az eredményhirdetésre, januárban pedig elkészülnek a mappák.

Kiválasztási folyamat

Minden kategóriában lesz egy 1., két 2. és három 3. helyezett, akik oklevélben és ajándékban részesülnek. A két kategória egy-egy győztese közül kerül ki az a szerencsés nyertes, akinek a műve a mappán fog szerepelni.

Megjegyzés

Egy pályázó csak egy munkát adhat be.