<19 SZABADFOGÁSÚ SZÁMÍTÓGÉP VERSENY - FORMÁLD A VILÁGOD! 2021

2021.05.20. – 2021.10.11.

Ha automata locsolórendszer ad vizet a szobanövényeidnek, a telefonos videóidból rövidfilmeket készítesz, hanginstallációvá alakult a szobád a karaténban vagy ha bármilyen mindennapi problémára informatikai megoldást találtál, ez a verseny neked való. A világ újraformálásához te is hozzájárulhatsz!

19 éves kor alatt bármilyen alkotással nevezhetsz, ami digitális eszközzel készült, lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb digitális megoldás. A legfontosabb az eredeti ötlet és a kreativitás!

Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is.

A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyeinkre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük lehet kilátogatni!

Kik vehetnek részt? A versenyen magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2021. december 31-ig 19. életévüket be nem töltő egyéni pályázók, illetve csapatok vehetnek részt.

Határidő: 2021. október 11. (hétfő) éjfélig

Díjak: A verseny legjobbjait értékes ösztöndíjakkal és ajándékutalványokkal jutalmazza a zsűri, illetve megállapodás szerint gyakornoki projektet vagy bemutatót vezényelhetnek le partnereinknél. Várhatóan minden nyertes részt vehet majd egy nagyszabású kiállításon 2021 decemberében, a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában. Ezen kívül, ha bekerülsz a díjazottak közé, jövőre te lehetsz az egyik szerencsés, aki meglátogathatja a nemzetközi partnereink rendezvényeit és/vagy bemutathatja a nyertes alkotását a külföldi érdeklődők előtt is!

Zsűri: Minden évben szakmai zsűri nézi végig az összes pályaművet. Az előző évek során a felkértek között volt médiaművész, programozó, zenész, informatika tanár, animátor, illusztrátor, startup-vezető, illetve korábbi nyertesek is!

További részletek és jelentkezés a pályázat hivatalos honlapján: https://www.formaldavilagod.hu/2021/#verseny