ÖNKÉNTESSÉG A DEÁK17 GALÉRIÁBAN – 4. RÉSZ

Tudtad, hogy a Deák17 Galériában lehetőség van önkéntes munka végzésére is? Alábbi sorozatunkban minden alkalommal egy önkéntesünknek teszünk fel néhány kérdést. Így jobban megismerhetitek Őket, illetve képet kaptok arról, hogy mit is csinál egy önkéntes, és hogy miért is jó a Galériában segédkezni!

Kátai Kriszti, önkéntes

„Jó érzés ezen alkalmakkor hasznosnak érezni magam.”

Honnan jött az ötlet, hogy önkénteskedni szeretnél?

Egy kiállítás alkalmával ellátogattam a Galériába és rögtön akkor meg is fogalmazódott bennem, hogy szívesen segíteném az ott folyó munkát, mert nagyon szimpatikus volt számomra a Galéria „küldetése”.

Mesélj egy picit arról, hogy mi is pontosan a feladatod a Galériában!

A Világjáró Gyerekek programsorozaton szoktam segíteni múzeumpedagógiai foglalkozásokon, ami annyit jelent, hogy az aktuálisan bemutatott országhoz kapcsolódó témában elkészítünk a gyerekekkel és a szülőkkel együtt például egy képeslapot, vagy más játékos kis tárgyat.

Miért jó Neked, ha önkénteskedsz?

Jó érzés ezen alkalmakkor hasznosnak érezni magam, mindamellett ugyanúgy kikapcsolódást is jelent és közben értékes tapasztalatokat is gyűjthetek.

Jelentkezz Te is a Deák17 Galériába önkéntesnek!

Ha önkéntes programunk felkeltette érdeklődésed, és szeretnél jelentkezni, akkor a muzeumpedagogia@deak17galeria.hu címre küldött emaillel, vagy az önkentes.gov.hu oldalon regisztrálva megteheted!

Emailes jelentkezés esetén az alábbi információkat mindenképp küldd el nekünk:
– neved
– telefonszámod (ha SOS értesítenünk kellene)
– mikor tudnál önkénteskedni?
– milyen feladatokat tudnál ellátni?

Kérjük, hogy jelentkezésed minimum 1 héttel az általad választani kívánt időpont előtt küldd el nekünk! Időpont lemondása 48 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges!