Önkéntes program

Tudtad, hogy a Deák17 Galériában
lehetőség van önkéntes munka végzésére is?

JELENTKEZZ TE IS A DEÁK17 GALÉRIÁBA ÖNKÉNTESNEK!
 
Mi lehet az önkéntes feladata?
A Galéria mindennapos munkájában megismerkedhetsz egy kiállítóhely, egy galéria felépítésével, feladataival, közönségével. Végig követheted egy kiállítás létrejöttét, megrendezését, részt vehetsz az installálásában, kísérőprogramjaiban. Beletanulhatsz egy rendezvény lebonyolításának gyakorlatába, hospitálhatsz és segédkezhetsz a múzeumpedagógiai foglakozásokon.

Megismerkedhetsz a social media felületek (hírlevél, TikTok, Facebook, Instagram), online kutatások, sajtólista és a honlap működésével is, a kiadványok, plakátok és egyéb nyomtatott anyagok előkészítésével. Kíváncsiak vagyunk rád és az ötleteidre, többek között lehetőséged lesz a közösségi média felületekre kreatívokat és kreatív szövegeket tervezni, sajtókutatásokat végezni és esetenként eseményeinken fotózni.

Kiderül számodra, hogyan történik az intézmény profiljába tartozó tevékenység népszerűsítése minél tágabb körben, célcsoport specifikus csatornákon keresztül.

Nyaranta lehetőséged lesz bepillantás nyerni a nyári táborok szervezésébe és működésébe, kreatív, kézműves foglalkozások levezetésébe. Megtudhatod a kulisszatitkokat és a foglalkozások, rendezvények teljes szcenárióját.

Önkéntesek állandó feladatai: múzeumpedagógiai foglalkozások előkészítése, rendezvény asszisztencia, eseményeken fotózás, foglalkozások tartásában segítség, recepciós és adminisztratív feladatok ellátása, vendégfogadás, catering, sajtószövegek és rövid social media-szövegek megírása.

Elvárások:
pontosság, megbízhatóság, rugalmasság, csapatszellem, egyéni munkavégzés, kreativitás, kapcsolatteremtő képesség

Kinek ajánljuk az önkéntességet?
Akiket érdekel a múzeumpedagógiai, művészettörténeti, kortárs képzőművészeti, kommunikációs, rendezvényszervezői, kulturális és múzeumi menedzseripálya, a Galéria működése, a kiállítások szervezési és utómunkája, a művészetpedagógia mai lehetőségei.

Hogyan jelentkezhetsz?
kapcsolat@deak17galeria.hu címre küldött e-maillel.

Kérjük, hogy az alábbiakat mindenképp küldd el nekünk:

  • önéletrajz
  • motivációs levél
  • mikor tudnál önkénteskedni?
  • milyen feladatokban van tapasztalatod, miben szeretnél részt venni?

Jelentkezésed minimum 1 héttel az általad választani kívánt időpont előtt küldd el nekünk!
Időpont lemondása 48 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges!

Ha szeretnél többet megtudni arról, mit is csinál egy önkéntes a Deák17 Galériában, olvasd el blog sorozatunkat itt, amelyben önkénteseink arról mesélnek, hogy miért is jó a Galériában segíteni!

A Galériában fényképeket is készítünk, a programokra való jelentkezéssel a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.