Virtuális kiállítások

Online kiállításaink egy helyen

2022.01.01. – 2022.12.31.

Járjátok be kiállítótereinket otthonról, a buszon ülve, ebédszünetben, vagy amikor csak a kedvetek tartja!

// MINTÁZATOK //

A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!

// TEL-AVIV FEHÉR VÁROSA //

A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!

//TRASH OR ART?//

A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!

 A virtuális tárlatot készítette a virtu•ART•tour

//BUDAPEST STREET ARCHÆOLOGY//

A Budapest Street Archæology kiállítás a nemzetközi Street art mozgalom honi vonatkozásait sorakoztatja fel az elmúlt 20 évből. Bemutatja meghatározó magyar alkotóit, projektjeit, tárgyi emlékeit és dokumentumait. A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!

 A virtuális tárlatot készítette a virtu•ART•tour


//BIG MÉDIAMUNKÁK 2020-21//

A kiállításon az Újpesti Bródy Imre Gimnázium 2020/21-es tanévének eredményeit, az iskola médiaképzésének válogatott anyagát, kiemelkedő színvonalú diákmunkákat és projekteket mutatunk be. A tárlaton fotók, videók, egyedi fotókönyvek, optikai játékok, kockakirakósok – azaz médiaművészeti munkák – láthatók. A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!

 A virtuális tárlatot készítette a virtu•ART•tour


//LÉPÉSLENYOMATOK//

A Lépéslenyomatok a századforduló időszakától napjainkig fotók, notációs rendszerek, sajtótörténeti anyagok, interjúk és a számítástechnika eszközeinek segítségével tesz fel kérdéseket a rögzítés, a fotográfus és a táncos együttműködéséről, a fényképek kontextustól függő értelmezéséről és a modern technika térhódításáról.

 A virtuális tárlatot készítette a virtu•ART•tour


//VAN MŰVÉSZI VÉNÁD? 2020-21//

Mit jelentenek a bálványok folyamatosan változó világunkban? Hogyan viszonyulunk ma a történelmi példaképekhez? Milyen pozitív vagy negatív hatást gyakorolnak a személyiségünkre? Nézzétek meg a nemzetközi pályázat diákalkotóinak kreatív, sokrétű és izgalmas válaszait a fenti kérdésre. A virtuális kiállítás megtekintéséhez kattintsatok a thinglink ikonra a képen!


//LAST WORDS//

Halljátok meg a kihalás szélére sodródott élőlények utolsó szavait! Kortárs képzőművészek és diákalkotók közös tárlata. A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!


//REFLEX//

A víz, a levegő, a tűz, a föld + az idő. Engedjétek, hogy a REFLEX csoportos kiállítás installációi a szubjektív érzékelés éteri közegébe, örök változásban létező (fény és hang)terekbe invitáljanak. A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!


//ÉLT EGYSZER EGY…//

Észt művészek kedvenc Grimm-meséi. Illusztrációs kiállítás. A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!

A virtuális tárlatotokat a virtu•ART•tour készítette.


//A NAGY ATON HIMNUSZ – Online kiállítás//

Online kiállítás a 2020-as óegyiptomi rajzpályázat legjobb munkáiból. A diákok alkotásai tükrözik, hogy ők hogyan értelmezik az ókori Egyiptom korszakát, a világ mindennapi újjáéledését és a Nap isten szerepét ebben a folyamatban. A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!