Virtuális kiállítások

Online kiállításaink egy helyen

2021.02.01. – 2021.04.30.

Zárvatartás idején sem kell nélkülöznötök a galériázást. Járjátok be kiállítótereinket otthonról, a buszon ülve, ebédszünetben, vagy amikor csak a kedvetek tartja!

//VAN MŰVÉSZI VÉNÁD? 2020-21//

Mit jelentenek a bálványok folyamatosan változó világunkban? Hogyan viszonyulunk ma a történelmi példaképekhez? Milyen pozitív vagy negatív hatást gyakorolnak a személyiségünkre? Nézzétek meg a nemzetközi pályázat diákalkotóinak kreatív, sokrétű és izgalmas válaszait a fenti kérdésre. A virtuális kiállítás megtekintéséhez kattintsatok a thinglink ikonra a képen!


//LAST WORDS//

Halljátok meg a kihalás szélére sodródott élőlények utolsó szavait! Kortárs képzőművészek és diákalkotók közös tárlata. A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!


//REFLEX//

A víz, a levegő, a tűz, a föld + az idő. Engedjétek, hogy a REFLEX csoportos kiállítás installációi a szubjektív érzékelés éteri közegébe, örök változásban létező (fény és hang)terekbe invitáljanak. A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!


//ÉLT EGYSZER EGY…//

Észt művészek kedvenc Grimm-meséi. Illusztrációs kiállítás. A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!

A virtuális tárlatotokat a virtu•ART•tour készítette.


//A NAGY ATON HIMNUSZ – Online kiállítás//

Online kiállítás a 2020-as óegyiptomi rajzpályázat legjobb munkáiból. A diákok alkotásai tükrözik, hogy ők hogyan értelmezik az ókori Egyiptom korszakát, a világ mindennapi újjáéledését és a Nap isten szerepét ebben a folyamatban. A teljes képernyős megtekintéshez kattintsatok ide!