Újgenerációs tankönyvek

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet kívül-belül megújult tankönyveinek vizuális világa

2016.04.05. – 2016.04.08.

Az OFI 2016. április 5–8. között kiállítást szervez Újgenerációs tankönyvek – Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet kívül-belül megújult tankönyveinek vizuális világa címmel.

A kiállítás célja bemutatni az OFI által kiadott újgenerációs tankönyvek vizuális világát. A borítótervek és a belső grafikák által a kiállítás körképet nyújt az oktatásban megjelenő vizualitásról: hogyan teszi a tananyagot befogadhatóbbá a tanulók számára, milyen egy „színes és szerethető” tankönyv.

Kísérőrendezvényeként április 5–7. között délutánonként az általános iskolás és a középiskolás korosztály részére kreatív foglalkozásokat és workshopokat szervezünk, melyekre 8-10 fős tanulócsoportok jelentkezését várjunk.

A kiállítás megnyitójának időpontja: 2016. április 5. 11:00–13:00

A kiállítás megnyitóján való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kérjük, kattintson IDE.
A diákprogramokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kérjük, kattintson IDE.

A kiállítás ingyenesen látogatható a galéria nyitvatartási idejében 2016. április 5–8. között, regisztrációhoz nem kötött.

MEGJELENÉSEK:

Újgenerációs tankönyvek kiállítása – sulinet.hu

Újgenerációs tankönyvek – bukkisuli.sulinet.hu

Újgenerációs tankönyvek kiállítása – www.szegepi.hu/