Stand by me

A SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium kiállítása

2021.09.23. – 2021.10.30.

A Design Héthez kapcsolódóan megvalósuló kiállítás a SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium grafikus, festő, mozgókép- és animációkészítő, fotográfus, kiadványszerkesztő és dekoratőr szakos diákjainak legszínvonalasabb munkáit mutatja be.
Az iskola oktatási szemléletében hangsúlyosan jelen van a személyre szóló oktatás – a tanárok támogatják, hogy mindenki azt az utat járja, ami lelkületéhez, habitusához, gondolkodásához leginkább illik. A kiállítás címe – Stand by me – is erre az attitűdre utal.

Megnyitó: 2021.09.22.  17.00
Megnyitja: ROZMANN Ágnes grafikusművész

Felhívjuk figyelmét, hogy a járványügyi rendelet értelmében a kiállításmegnyitón való részvétel kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. 18 év alatti védettségi igazolvánnyal nem rendelkező gyermek csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehet részt a megnyitón. További információt a látogatási szabályokról az alábbi linken talál: ITT

A megnyitó eseményre korlátozott a helyek száma (maximum 100 főérkezési sorrend alapján).
A megnyitó eseményről felvételt készítünk, melyet később itt a weboldalunkon és a YouTube-csatornánkon is elérhetővé teszünk.

Facebook-esemény LINK
Megtekinthető: 2021.09.23. – 2021.10.30.
Együttműködő partner: SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium

Sajtómegjelenések:

2021. október 08., URBAN MŰVÉSZET MAGAZIN, A Street art és a design határán – A Deák17 Galéria programjai LINK

2021. szeptember, SENIORPLUS, Stand by me – kiállítás a SZÁMALK–Szalézi Technikum és Szakgimnázium diákjainak munkáiból LINK

Partner / Szervező

SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium