Városi Titkos Füzet

A BVA Budapest Városarculati Nonprofit Kft-vel közösen megálmodott és létrehozott Városi Titkos Füzettel a családok játékos formában fedezhetik fel a Belváros érdekességeit. A füzet 8-10 éves kortól ajánlott.

A Városi Titkos Füzet digitális változata letölthető INNEN + MATRICA

A Városi Titkos Füzet folytatása a Városi Zöld Füzet, amely a főváros zöld területeit és azok rejtélyeit mutatja be. A sorozat harmadik kötete a 2019-ben kiadott Városi Sport Füzet. Ez a rész a Budapesten belüli sportolási lehetőségekkel és szabadidős tevékenységekkel foglalkozik. Mindhárom kiadvány letölthető a Galéria honlapjáról!

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni a Galéria legújabb kiadványairól és programjairól, javasoljuk, hogy kövesd facebook és instagram oldalunkat, illetve iratkozz fel hírlevelünkre!


“9 éves lányommal örömmel forgatjuk a Titkos Füzetet. Bízom benne, hogy lesz folytatása, mert nagyon jól összefoglalja az adott kerület látnivalóit és szórakoztató feladatokkal teszi érdekessé a nevezetességeket. További sikereket kívánok a Galéria üzemeltetéséhez és egyéb kiadványok kiadásához!”  – L.B. Zsuzsa

                

Megjelenések:

2018. július- augusztus – Kossuth Rádió – Trendidő c. műsor – Városi Titkos Füzet

2016. augusztus 24. – Kossuth Rádió – Közelről – Városi Titkos Füzet

2016. július 19. – Kreativjatek.hu – Nyári programok

2016. július 16. – Index.hu – Urbanista – Mit olvasson a gyerek nyáron? Három különleges könyvtipp az Urbanistától

2016. július 9. – Gyerekprogramok.info – Városi Titkos Füzet sétacsomag

2016. július 6. – Moksha.hu – Turista a városomban – Városi Titkos Füzet