Városi Dekor Füzet

A Városi Dekor Füzettel a családok játékos formában fedezhetik fel a Belváros klasszikus és modern építészetét, homlokzatdíszítési technikáit. A kiadvány összesen 5 sétát tartalmaz, az egyes sétákhoz különböző játékos feladatok, foglalkozások kapcsolódnak. A füzet 8-10 éves kortól ajánlott.

MEGHÍVÓ: Konzultáció Budapest Turizmusfejlesztési Stratégiájáról -  Turizmus.com

A Városi Dekor Füzet digitális változata letölthető INNEN + MELLÉKLET

A Városi Dekor Füzet ingyenesen kérhető egyéni látogatóknak nyitvatartási időben a Deák17 Galériában.
Felhívjuk azonban az érdeklődők figyelmét, hogy családonként maximum 2 példány igényelhető a kiadványból. Osztályok számára – nagyobb mennyiség igénylése esetén – minden esetben előzetes egyeztetés szükséges a deak17galeria@gmail.com e-mail címen, vagy a +361 266 0482 -es telefonszámon a kiadványok átvétele előtt.

A Városi Füzet sorozat korábbi kiadványai a Városi Titkos Füzet, amellyel a családok játékos formában fedezhetik fel a Belváros érdekességeit, a Városi Zöld Füzet, amely a főváros zöld területeit és azok rejtélyeit mutatja be. A sorozat harmadik kötete a 2019-ben kiadott Városi Sport Füzet. Ez a rész a Budapesten belüli sportolási lehetőségekkel és szabadidős tevékenységekkel foglalkozik. Az összes kiadvány letölthető a Galéria honlapjáról!

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni a Galéria legújabb kiadványairól és programjairól, javasoljuk, hogy kövesd facebook és instagram oldalunkat, illetve iratkozz fel hírlevelünkre!

Sajtómegjelenés:

2021. május 31., BUDAPEST, Mesél az utca – gyereknapi mini-séta meglepetéssel LINK

2021. május 31., BUDAPEST, Deák17 Galéria LINK