#azutcaművésze nyereményjáték

INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK

D’Arti téged is játékra hív!
A Deák17 Galéria kabalafigurája – D’Arti – egy online nyereményjátékkal kedveskedik nektek az október és november folyamán a Budapest Street Archæology című kiállításhoz kapcsolódóan.

A JÁTÉK CÉLJA, NYEREMÉNY:

A játékban részt vevők közül öt, véletlenszerűen kisorsolt játékosnak VANS vászontáskát ajándékozunk. A játékkal D’Arti színdenevér arra szeretné felhívni a figyelmeteket, hogy felfedezzétek a hazai Street art meghatározó alkotóit, alkotásait. A játék célja az is, hogy tudatosan szemléljétek, észre vegyétek és megfigyeljétek az utcákat, Budapest köztereit és annak vizuális értékeit.

A Deák17 Galéria az Instagram-on meghirdetett első nyereményjátékával célcsoportját, a fiatalokat (14-23 éves korosztály) kívánja megszólítani.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

  • Rendelkezel Magyarországi lakóhellyel. (A nyeremény átvétele személyesen történik Budapesten, a Deák17 Galériában, ezt kérjük, vedd figyelembe a jelentkezéskor.)
  • Elmúltál már 14 éves.
  • A Galéria weboldalán olvasható részletes Játékszabályzatot magadra nézve kötelezően elfogadod.
  • Van saját Instagram fiókod (privát fiók vagy nyilvános fiók is lehet).
  • Követed a Deák17 Galéria hivatalos Instagram-oldalát.
  • Az Instagram felületen ez alatt a poszt alatt (fontos, hogy csak ez alatt a poszt alá történő kommenteket fogadjuk el) szövegesen is jelzed egy komment formájában a részvételi szándékod.
    Például: Játszom, Enyém lesz a táska!, I love Street art
  • Feltöltöd az #azutcaművésze hashtaggel ellátott magad által készített képedet a saját Instagram profilod alá. Fontos, hogy a posztolt fotón magyarországi, a Street art műfajába tartozó, művészi értéket képviselő alkotás (pl.: falfestmény, szobor, matrica) szerepeljen.

Az Instagram a játékot nem szponzorálja, nem támogatja, nem felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a játékkal.

A JÁTÉK IDEJE:

A játék 2021. október 1. napján, a poszt kikerülésének időpontjában kezdődik és 2021. november 29. 15:00 óráig tart. A sorsolás és a Nyertesek értesítése 2021. november 30-án történik.

A NYEREMÉNY ÁTVÉTELE:

A sorsolás és a nyertesek értesítése 2021. november 30-án történik. A Szervező a játék eredményéről az Instagram-on keresztül egy külön posztban értesíti a résztvevőket a Nyertesek Instagram felhasználói fiókjainak betaggelésével (a felhasználó fiókok megjelenítésével), illetve az Instagram felhasználói fiók elnevezésének megjelenítésével. A Nyertesek vállalják, hogy felveszik a kapcsolatot a Szervezővel a Galéria hivatalos Instagram-oldalán keresztül (privát üzenet formájában), ahol egyeztetik a Szervezővel a részleteket a nyeremény átvételével kapcsolatban.

A nyeremény átvétele kizárólag személyesen történhet 2021. december 1. és 2021. december 17-e között a Deák17 Galéria (cím: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17. I. emelet) nyitvatartási idejében, amelyről a Szervező weboldalán és hivatalos Facebook-oldalán ad tájékoztatást. A nyeremény postázására nincs lehetőség, ezt a Játékos vegye figyelembe a jelentkezéskor. A Szervező fenntartja a jogot – esetleges járványügyi rendelkezések értelmében –, hogy módosítsa a nyeremény átvételének idejét, helyét és módját. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyertes a nyereményt nem veszi át, illetve, ha a nyeremény az átvételt követően eltűnik vagy sérül.

A nyertesek értesítésének módjáról és a nyeremény átvételének feltételeiről a Játékszabályzatban olvashatsz. A Játékszabályzat letölthető INNEN.