Tervezz várost! várostervező és projektmenedzsment foglalkozás

Vajon milyen az ideális park a nyugdíjasok számára? Mitől lesz használható egy tér a kisgyerekes családoknak? A tudatos tervezésnek milyen fázisai vannak?

 

Foglalkzásunkon a csoportok feladata, hogy megtervezzék, felújítsák az Erzsébet teret. A csoport tagjai nemcsak terveznek, de különböző fogyasztói csoportokat is alkotnak, a csoportjuk igényeinek megfelelő teret hoznak létre. A program végeztével pedig prezentálják is terveiket.

A foglalkozás során megismerkedünk a projektmenedzsment alapjaival is és meglátjuk, hogyan is építhetjük be a különböző módszereket mindennapi életünkbe.

 

Mit profitálnak a gyerekek? A nézőpont váltást, tudatos városi tervezésbe és közösségi tervezésben való részvételt, a projektmenedzsment módszereit, de fejlesztjük a gyerekek érvelés és vita képességét is.

 

Ajánlott korosztály: 12-18 év

Jelentkezés: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu

 

A foglalkozás során fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.