Péntek D – Kreatív péntek délutáni foglalkozások

Szeptembertől havi egy alkalommal folytatódik a Péntek D – Kreatív péntek délutáni foglalkozások a Deák 17 Galériában!

Ezeken az alkalmakon az iskolai rajzórák gyakorlatait hátunk mögött hagyva, az ötletek és alkotás szabad formáit felhasználva a képzőművészet határterületeit fedezzük fel.
A sorozat alkalmai együtt és külön-külön is kifejtik fejlesztő hatásukat.

 

A péntekD foglalkozásai egyénileg látogathatók. Kisebb létszámú csoportok (5-6 főtől) ajánljuk múzeumpedagógiai foglalkozásainkat. További információ: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu

 

Korosztály: 10-18 év
Létszám: max. 12 fő/alkalom
Időpontok: havonta 1x péntekenként 15 és 17 óra között. Érkezés: 14:45-ig

 

Első alkalmunkra már csak 3 hely van, várjuk a jelentkezőket!

2016. szeptember 16. – Kortárs építészeti és makettező workshop

A legújabb kortárs építészeti trendek nyomába szegődünk! Megismerkedtünk a fenntartható építészettel és a megújuló energiák (víz, szél, nap, geotermikus energia) által működő inspiratív létesítményekkel. Majd csapatokban a különböző megújuló energiák szerint saját mini rendszert építünk!

 

További időpontok:
2016. október 21. Camera obscura készítő workshop
2016. november 18. Látvány és színpadtervező workshop
2016. december 2. péntek D ünnepi Extra Kiadás

A foglalkozásokon való részvétel ingyenes, de ragisztrációhoz kötött! Regisztráció: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu (regisztrációs határidő a foglalkozás megkezdése előtt 24 órával), szükséges adatok: név, életkor, iskola, szülő illetve gyermek telefonszáma.

 

A foglalkozás során fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.