péntek D – Kreatív péntek délutáni foglalkozások a Deák17 Galériában

A Deák17 Galéria új foglalkozás sorozatában a tér- és színlátást, az érzékszerveink használatát és a történetmesélés metódusát járjuk körbe, az iskola rajzórák gyakorlatait hátunk mögött hagyva, szakember vezetésével az ötletek és alkotás szabad formáit felhasználva. A sorozat alkalmai együtt és külön-külön is kifejtik fejlesztő hatásukat. A foglalkozásokon való részvétel INGYENES!

Korosztály: 10-18 év

Létszám: max. 12 fő/alkalom

Regisztráció: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu (regisztrációs határidő a foglalkozás megkezdése előtt 24 órával), szükséges adatok: név, életkor, iskola, szülő illetve gyermek telefonszáma.

Időpontok: 2016. január 29., február 12., február 26., március 18. / 15 és 17 óra között. Érkezés: 14:45-ig

 A foglalkozásokat vezeti: Boros Mátyás képzőművész

 

A foglalkozásokon az alábbi témákkal foglalkozunk:

Január 29. Tér – játék a tér(érzettel). Egyszerű eszközökkel elrugaszkodunk a kép síkjától a tér felé.

Február 12. Szín – játék a színekkel. Megvizsgáljuk milyen hatásai lehetnek a színeknek egymásra és ránk.

Február 26. Érzék – játék a szinesztéziával. Ábrázolhatók-e a különféle érzékszerveinken keresztül tapasztalt élmények a vizualitás nyelvén?

Március 18. Történetmesélés – játék a történetekkel. El tudunk-e mesélni következetesen a jelek és a képek nyelvén egy egyszerű történetet?

 

A foglalkozásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A foglalkozás során fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.