Különös világok

A foglalkozás a 2017. november 8. és december 20. között megtekinthető It’s Always Tea-Time kiállításunkhoz kapcsolódik.

Különös világok különös lényekkel, különös történésekkel… furcsa nyuszik, sakktábla, létrák, kártyák, órák, csészében fürdő állatkák. Álom, fantázia, képzelet.  Alice csodálatos országa más és más módon érintett meg valamennyi illusztrátort, akiknek az alkotásaikat megtekinthetik az ideérkezők. A foglalkozás során a gyerekek is „belezuhanhatnak” a maguk különös világába, majd szárnyra kelhet határtalan képzeletük. Négy mikrovilágot alkothatnak különböző technikákat és eszközöket alkalmazva.  A fantáziájuk mellett a térlátásuk, kézügyességük is fejlődik. S ha a csodavilágok elkészültek, jöhet a Tea-Time!

Ajánlott életkor: 10-16 év

Időigény: 1,5 óra

Fejleszthető kompetenciák: önismeret, önkifejezés, személyiségfejlesztés, asszociációs készség, kézügyesség, térlátás, tervezés

A foglalkozáson való részvétel INGYENES.

Jelentkezés: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu

 

A foglalkozás során fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.