Keltsd életre ARTI barátait!-bábkészítő foglalkozás a Deák17 Galéria kabalafigurájához

A múzeumpedagógiai foglalkozás 2018. október 5. és 19. között kérhető, keddtől péntekig, 10 órától, csoportok számára. A foglalkozáson csoportok tervezhetik meg a Deák 17 Galéria kabalafigurájának, ARTI-nak a barátait. De vajon kik lehetnek ARTI barátai?

ARTI rendkívül bátor, kíváncsi, minden érdekli a világból! Szeret alkotni, kreatív, kedveli a képzőművészetet, az iparművészetet és a különböző társművészeteket is. Vigyáz a környezetére, érdeklik az új technológiák és természetesen nagyon szeret játszani! Barátokra pedig mindenkinek szüksége van, akikkel együtt tud nevetni, játszani, rácsodálkozni a világra, és új dolgokat felfedezni. Készíts egy olyan barátot Artinak, akivel szerinted jól érezné magát!

A foglalkozás során először Artival ismerkedhetnek meg a gyerekek, majd elképzelésüknek megfelelően elkészíthetik Arti barátját. Ezt követően egy közös játékra hívjuk egymást, amelynek során megmozgatjuk, életre keltjük a bábokat!

A foglalkozásokra a leírásban megadott életkorú iskolás csoportok, osztályok jelentkezését várjuk. Egy foglalkozásra egy osztály, vagy egy csoport érkezhet, ami 8-30 fős létszámú. Ennél magasabb létszámnál azt javasoljuk, hogy két csoportban, két külön foglalkozáson vegyenek részt a gyerekek. Egy csoport egy napon csak egy foglalkozáson vehet részt a Galériában. Jelentkezés és előzetes egyeztetés minden esetben szükséges. Foglalkozásokat hétköznapokon tartunk; keddtől péntekig 10 és 18 óra között.

Ajánlott életkor: 6-11 év

Időigény: 90 perc

Fejleszthető kompetenciák: kézügyesség, térlátás, tervezés, környezettudatosság, kreatív gondolkodás, asszociációs készség, önismeret, önkifejezés, személyiségfejlesztés

Időpont: a foglalkozás 2018. október 5. és 19. között kérhető, keddtől péntekig, 10 órától, csoportok számára. Egy csoport minimum 8, maximum 30 főből állhat.

Regisztráció: időpont egyeztetés a csoportok számára az alábbi címre küldött email útján lehetséges: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu

A foglalkozásokon való részvétel INGYENES.

A foglalkozás során fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.

A program a Design Hét Budapest programsorozat hivatalos eseményeként valósul meg.