Hanging art! Avagy a függesztés művészete

A JASCHIK Metszet című kiállítás, a Deák17 Galéria terébe megálmodott leporellókból álló térinstalláción, a Jaschik iskola 2016-ban készített ‒ a legkülönbözőbb műfajokban és technikával, változó minőségben és eltérő szinten ‒ a szakmai műhelyek alkotásaiból ad különleges ízelítőt, betekintést.

 

Választható foglalkozás

Hanging art! Avagy a függesztés művészete (általános és középiskolás korosztály számára)

A múzeumpedagógiai foglalkozáson térbeli tapasztalatok élményszerző útjára indulunk. Hogyan sűrítheti össze mondanivalónkat az installáció, a helyspecifikus alkotás vagy a térformálás? És milyen mindez, ha fellógatjuk, felfüggesztjük és úgy vizsgáljuk meg a létrehozott tárgyat? Hozd létre saját installációidat, hogy mindezt felfedezd!

A foglalkozás kérhető: 2017. február 7. és március 3. között

A foglalkozás előre egyeztetve kérhető adott tanórához, tananyaghoz is: vizuális kultúra, ének-zene, történelem, társadalmi és állampolgári ismeretek, magyar nyelv-és irodalom, művészettörténet, dráma-tánc, mozgókép-és médiaismeret, filozófia, technika, életvitel és gyakorlat, informatika.

 Regisztráció és időpont egyeztése: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu

 

A foglalkozás során fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.