FOGLALKOZÁS ÓVODÁSOKNAK

2023.03.22. – 2023.05.27.

Artival, a Galéria macskájával együtt kutatunk a bábszínház titkai után. Vajon kik és hogyan dolgoznak együtt a bábszínház kulisszái mögött, hogy megszülethessenek a közönséget elkápráztató varázslatos előadások? Hogyan születnek a bábok, hogyan kelnek életre? Csodáljuk meg együtt a kiállított bábokat és játsszatok velünk bábszínházat! A kreatív foglalkozás során készített bábokkal pedig otthon is folytatódhat a színház.

A Budapest 150 rendezvénysorozat alkalmából megrendezett MINDEN BÁB! című kiállítás a Budapest Bábszínház 74 évének történetébe nyújt betekintést. A kiállítás egyfajta történeti áttekintésre is vállalkozva, bemutatja a különböző korszakok bábjait és tervezőit, akik között olyan elismert festőművészek is dolgoztak, akik az Európai Iskolához köthetőek.

Képességfejlesztés: kognitív (érzékelés, észlelés, figyelem, emlékezet, képzelet), kommunikációs (beszédértés, szókincs), szociális (együttműködés), testi (nagymozgások, finommozgások, téri tájékozódás, testséma)


Időigény: 15 perc megérkezés + 60 perc foglalkozás
Ajánlott korosztály: nagycsoportos óvodás (5-7 év)
Csoportlétszám: 12-25 fő
Kérhető: március 29. – május 27. között, minden szerdán 10 órától
Jelentkezés: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu

Jelentkezéseket emailben várjuk a következő adatok megadásával:

Foglalkozás címe:
Dátum (ha lehetséges kérjük több dátumot/időpontot megadása, amikor részt szeretnének venni a foglalkozáson):
Óvoda:
Csoport/korosztály:
Létszám:
Pedagógus és kísérőpedagógusok száma:
Pedagógus telefonos és e-mailes elérhetősége:


A foglalkozás során fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők elfogadják adatvédelmi szabályzatunkat és hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.

A foglalkozáson a részvétel ingyenes.

Kapcsolódó tartalom
Ajánlott korosztály

nagycsoportos óvodás (5-7 év)

Időigény

15 perc megérkezés + 60 perc foglalkozás

Jelentkezés

muzeumpedagogia@deak17galeria.hu