ARTI LAKÁST KERES

Múzeumpedagógiai foglalkozás 7-10 évesek számára

A foglalkozásra a leírásban megadott életkorú iskolás csoportok, osztályok jelentkezését várjuk. Egy foglalkozásra egy osztály, vagy egy csoport érkezhet, ami 8-30 fős létszámú. Ennél magasabb létszámnál azt javasoljuk, hogy két csoportban, két külön foglalkozáson vegyenek részt a gyerekek. Egy csoport egy napon csak egy foglalkozáson vehet részt a Galériában. Jelentkezés és előzetes egyeztetés minden esetben szükséges. Foglalkozásokat hétköznapokon tartunk; keddtől péntekig 10 és 18 óra között.

ARTI, a Deák 17 Galéria kabalafigurája sajnos kinőtte eddigi lakhelyét, és most segítségre van szüksége: meg kell tervezni új otthonát.

ARTI rendkívül bátor, kíváncsi, minden érdekli a világból! Szeret alkotni, kreatív, kedveli a képzőművészetet, az iparművészetet és a különböző társművészeteket is. Vigyáz a környezetére, érdeklik az új technológiák és természetesen nagyon szeret játszani! Vajon hogy nézne ki az új szobája, ahol majd egy ilyen különleges, sok minden iránt érdeklődő figura jól fogja magát érezni?

Időigény: 75 perc

Korosztály: 7-10 év

Fejleszthető kompetenciák: kézügyesség, térlátás, tervezés, tárgyalkotás, kreatív gondolkodás, asszociációs készség, környezettudatosság, önismeret, önkifejezés, személyiségfejlesztés

Jelentkezés: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu

A foglalkozáson való részvétel INGYENES.

A foglalkozás során fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.

Ajánlott korosztály

7-10 éveseknek

Időigény

75 perc