Arti barátja – egyéni foglalkozás

Gyere és készítsd el nálunk ARTI, a galéria kabalafigurájának különleges barátját! A foglalkozás igénybevehető egyénileg vagy családilag az iskolai nyári szünet ideje alatt, 2019. június 17-től július 12-ig, illetve 2019. augusztus 12-től 30-ig.

Miről szól a foglalkozás?

Bábkészítő egyéni foglalkozás a Deák17 Galéria kabalafigurájához.

ARTI rendkívül bátor, kíváncsi és minden érdekli a világból! Szeret alkotni, kreatív, kedveli a képzőművészetet, a zenét, a színházat és a filmet is. Vigyáz a környezetére, érdeklik az új technológiák és természetesen nagyon szeret játszani. A játékhoz pedig szüksége van barátokra!

ARTI barátai mind egyéniségek, olyanok, akik talán kicsit ki is lógnak a sorból. Izgalmas, érdekes és – lássuk be – néha furcsa tulajdonságaik teszik őket olyanná, amilyenek. Persze Arti épp ezért kedveli őket!

Te milyennek képzeled ARTI barátját? Szerinted milyen tulajdonságai, jellemvonásai vannak? Igazán bármilyen lehet, csak a te fantáziádra – vagy éppen a véletlenre – van bízva, milyen lesz a füle, az orra vagy a lába!

Galériánkban egy szuper bábot készíthetsz, ami amellett, hogy igazi egyéniség, még izeg-mozog is. Segítségedül lesz majd egy kártyapakli és sok különböző anyag, de csak rajtad áll, mit használsz és mit nem. Egy biztos, ha elkészülsz, Arti egy újabb egyedülálló és különleges baráttal lesz majd gazdagabb – és ki ne örülne ennek?

Kinek ajánljuk?

Az Arti barátja foglalkozást egyéni látogatásokhoz ajánljuk, 1-6 főig.
Ehhez egy kompakt doboz áll rendelkezésre, amelyben a báb elkészítésének leírása és minden hozzávalója megtalálható.

Hogyan készítheted el Arti barátját?

1. Kérd el a foglalkozás dobozát a Galériában!
2. Ezt követően egyénileg, saját tempóban, a feladatokat önállóan értelmezve el tudod készíteni Arti barátját. A feladatokhoz és a báb elkészítéséhez minden segédletet, eszközt és hozzávalót megtalálsz a dobozban.
3. Készítsd el Arti barátját, amit haza is vihetsz magaddal!
4. Kérjük, hogy a báb elkészítését követően a dobozt add le a Galériában!

Az Arti barátja egyéni foglalkozáshoz előzetes bejelentkezés nem szükséges. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy egyszerre csak egy fő, csoport, vagy család tudja igénybe venni a foglalkozást.

Ajánlott életkor: 6-99 év

Időigény: 40-60 perc

Fejleszthető kompetenciák: környezettudatosság, kreatív gondolkodás, önismeret, önkifejezés, személyiségfejlesztés, asszociációs készség, kézügyesség, térlátás, tervezés

A foglalkozás INGYENES.

A foglalkozás során fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.

Ajánlott korosztály

6-99 éveseknek

Időigény

40-60 perc