DEÁK17 YOUTH ART GALLERY

Opening Hours

Opening Hours in School Time (from 6 September):

Tue – Fri: 10.00 am – 06.00 pm
Sat: 09.00 am – 01.00 pm
Closed on Sunday and Monday.

Opening Hours in Summer Holidays (from 15 June):

Mon-Fri: 10.00 am – 06.00 pm
Closed on Saturday and Sunday.

General Information

Address: Deák Ferenc street 17. Budapest, Hungary 1052

Phone: +36 (1) 266 0482
Email: info[kukac]deak17galeria[pont]hudeak17galeria[kukac]gmail[pont]com

Ticket information: Admission free. Free entry to all programs and exhibitions.

If you are uncertain about any of the information above or have further questions please contact the Gallery (info[kukac]deak17galeria[pont]com) or visit this site for regular updates..

Where Are We?

The Gallery is situated in the heart of Budapest in 5 minute walking distance from the Deák Ferenc Square.

Getting to the Gallery by public transport:

  • Underground: 1, 2, 3
  • Tram: 2, 47, 49
  • Bus: 9, 15, 16, 105, 115

Parking places are avaiable in the Erzsébet Parking Garage.

Plan Your Visit

Épület, kapucsengő, lift

A Galéria egy lakóház első emeletén van (van félemelet is), kaputelefonon a 7-es csengőt kell megnyomni, és beengedünk. A lépcső a bejárttal szemben, míg a lift a bejárattól balra lévő folyosón a postaládák után, de még az udvar előtt található.

A Galéria iskolaidőben (szeptember- június) keddtől szombatig látogatható, hétköznapokon 10-18 óra között, szombaton 9-13 óráig.

A nyári szünetben (június-augusztus) a Galéria csak hétköznaponként tart nyitva, hétfőtől péntekig 10- 18 óra között.

A Galéria vasárnaponként zárva tart.

Ettől eltérő, rendkívüli nyitvatartásunkról/ zárvatartásunkról itt a honlapunkon vagy Facebook oldalunkon találtok tájékoztatást.

/ Igen! Galéria látogatása, programjainkon való részvétel, illetve legtöbb kiadványunk teljesen ingyenes. Néhány programunkhoz és foglalkozásinkhoz azonban előzetes regisztráció szükséges. Ezt mindig jelezzük az adott eseménynél.

Ha csoportos látogatást terveztek (több, mint 8 fő), kérjük, jelezzétek nekünk, mikor szeretnétek jönni, illetve hány fős csoporttal érkeznétek! Küldjetek egy emailt az info@deak17galeria.hu címre vagy hívjatok minket a +36-1 266-0482 telefonszámon legkésőbb a látogatást megelőző napon 18 óráig.

Iskolai csoportoknak ajánljuk múzeumpedagógiai foglalkozásainkat, amelyekről bővebben honlapunkon olvashattok. A foglalkozásokra előzetes jelentkezés szükséges a muzeumpedagogia@deak17galeria.hu címen.

Igen! A Galéria kerekesszékkel vagy babakocsival is könnyen megközelíthető. Az épületben lift található, a Galériába való bejutáshoz nem szükséges lépcsőzni . Ezenkívül a Galériában akadálymentesített mosdó is található.

A kiállítótérbe vakvezető kutya kivételével kutyát csak ölben szabad bevinni.

Közlekedési eszközt (pl.: gyerekkerékpárt, rollert, kismotort, görkorcsolyát, gördeszkát stb.) abban az esetben lehet behozni, ha az eszköz a ruhatárban elhelyezhető. Kerékpárt a Galériába tilos behozni.

A környéken sajnos az utcán nincs lehetőség parkolni. A Galériához legközelebbi parkolási lehetőség az Erzsébet téri mélygarázs.