Megjelent a Városi Sport Füzet!

-

Legújabb kiadványunk, a Városi Sport Füzet egy családi foglalkozató könyv, amely a Budapesten belüli sportolási lehetőségekkel és szabadidős tevékenységekkel foglalkozik.

Célunk, hogy több generáció (nagyszülők, szülők, gyerekek) közösen fedezhessék fel Budapest történeti, építészeti, kulturális és szabadidős tevékenyégi értékeit. A füzet információs anyagai 8-10 éves gyerekek számára készített hasznos, fejlesztő feladatokkal egészülnek ki. 

A kötet a 2016-ban megjelent Városi Titkos Füzet és a 2018-ban kiadott Városi Zöld Füzet folytatása. Mindhárom füzet a BVA - Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. és Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria együttműködésében jött létre.

A Városi Sport Füzet ingyenesen kérhető egyéni látogatóknak nyitvatartási időben a Deák17 Galériában
(keddtől péntekig 10 és 18 óra között).

Felhívjuk azonban az érdeklődők figyelmét, hogy családonként maximum 2 példány igényelhető a kiadványból. Osztályok számára - nagyobb mennyiség igénylése esetén - minden esetben előzetes egyeztetés szükséges a deak17galeria@gmail.com email címen, vagy a +361 266 0482 -es telefonszámon a kiadványok átvétele előtt.

A kiadvány online is elérhető és letölthető IDE KATTINTVA.

További információ:
Iratkozz fel a Deák17 Galéria hírlevelére és kövesd közösségi média-oldalait, hogy ne maradj le a legújabb hírekről, kiállításokról és programokról!