Forgass mobillal! - filmes workshop

-

2019 őszétől ismét filmes képzésnek ad otthont a Deák17 Galéria! A programot 14-18 éves kamaszoknak, a film iránt érdeklődő fiataloknak ajánljuk!

A Gyerekfilm Akadémia filmes workshop keretében rövidfilm, animáció, dokumentumfilm, és filmes trükkök alapjait sajátítják el a kamasz résztvevők. Minden félév végén moziban mutatják be az alkotásokat. A cikk végén tudsz jelentkezni!

Mi vár a tanfolyamon?
A gyerekek és kamaszok saját ötleteik alapján forgatnak filmes szakemberek vezetésével. A filmes képzés során egyszerű technikával, kis kamerákkal és mobillal forgatunk. A félév alatt 3 hetente más műfajjal ismerkednek meg a gyerek és kamasz filmesek. Forgatnak kisjátékfilmet, animációt, tv-s/online rirportot, vlogot, megismerik a filmes trükköket, pl. green screen forgatás és utómunka rejtelmeit. A félév végén igazi moziélményben van része a Gyerekfilm Akadémia tanulóinak: hiszen a Toldi moziban tartjuk a premiert!

Kik tartják a foglalkozásokat?
A Gyerekfilm Akadémia és a Filmjátszó workshop vezetői aktívan dolgoznak a filmes szakmában és elkötelezettek a gyerekfilm hazai felélesztéséért.

A filmes foglalkozás vezetői: 
Lakos Nóra, filmrendező
Somogyi György, forgatókönyvíró
Haragonincs Sára, dokumentumfimrendező
Füredi Marcell, animációs rendező

Helyszín:
Deák Ferenc u. 17. I. emelet

Időpontok:
A foglalkozások minden szerdán délután 16.00-17.30-ig tartanak!
Az első alkalom 2019 őszén szeptember 18-án, szerdán kerül megrendezésre.

Jelentkezés:
A programra a linkre kattintva lehet jelentkezni ITT.

 

Megjelenések:

2019. március 6. - M1 - Iskolapad - Filmjátszó - filmes szakkör a Deák17 Galériában