Filmezz könnyedén! - filmes workshop

-

2020-ban ismét filmes képzésnek ad otthont a Deák17 Galéria! A programot 14-18 éves kamaszoknak, a film iránt érdeklődő fiataloknak ajánljuk!

A Gyerekfilm Akadémia filmes workshop keretében rövidfilm, animáció, dokumentumfilm, és filmes trükkök alapjait sajátítják el a kamasz résztvevők. Minden félév végén moziban mutatják be az alkotásokat.

Mi vár a tanfolyamon?
A FILMEZZ KÖNNYEDÉN! 12 alkalmas filmes foglalkozás, ami gyerekeknek és kamaszoknak szól. A filmes tanfolyamon a filmezés alapjait, az animáció, rövidfilm, dokumentumfilm, riport, videóklip műfajait ismerik meg. Kipróbálják magukat operatőr, rendező, forgatókönyvíró szerepben vagy éppen, színészként. Megtanulják használni az ingyenesen elérhető filmes, animációs programokat. Megismerik a Green screen rejltelmeit. Így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, tablet, kiskamerák, számítógép) aktív módon használják kreatív alkotásra. A félév végén igazi moziélményben van része a Gyerekfilm Akadémia tanulóinak, hiszen moziban tartjuk a premiert!

Kik tartják a foglalkozásokat?
A Gyerekfilm Akadémia és a Filmjátszó workshop vezetői , akik aktívan dolgoznak a filmes szakmában és elkötelezettek a gyerekfilm hazai felélesztéséért.

A filmes foglalkozás vezetői: 
Lakos Nóra, filmrendező
Somogyi György, forgatókönyvíró
Haragonincs Sára, dokumentumfilmrendező
Füredi Marcell, animációs rendező

Helyszín:
Deák Ferenc u. 17. I. emelet

Időpontok:
A foglalkozások minden szerdán délután 16.00-17.30-ig tartanak!
Az első alkalom 2020. február 5-én, szerdán kerül megrendezésre.

Jelentkezés:
A programra a linkre kattintva lehet jelentkezni ITT.

 

Megjelenések:

2019. március 6. - M1 - Iskolapad - Filmjátszó - filmes szakkör a Deák17 Galériában