Közösségi szolgálat a Deák17 Galériában

-

Kedves Pedagógusok! Kedves Közösségi szolgálatra Jelenkezők!

Nagyon örülünk, hogy ilyen nagy az érdeklődés a Galériánkban folytatható közösségi szolgálatra. Azért, hogy mindannyiunknak a lehető legkönnyebben menjen az egyeztetés, kérünk, hogy az alábbi instrukciók alapján jelenkezz be hozzánk.

A Galéria ezen a felületen teszi közzé azokat az időpontokat, amelyekben közösségi szolgálatost tudunk fogadni az adott napon ellátható feladatokkal egyetemben. Egy nap maximálisan 3 főt tudunk fogadni, a helyek feltöltése regisztráció alapján, időrendben történik. Jelentkezést csak az info@deak17galeria.hu címre küldött emailben fogadunk el. Kérjük, hogy minimum 1 héttel az általad választani kívánt időpont előtt vedd fel velünk a kapcsolatot. Időpont lemondása 48 órával az időpont előtt lehetséges!

Milyen feladatokra számíthatsz Nálunk? Fordítás, fotózás, gyerekfoglalkozás tartása/asszisztencia, gyerekfoglalkozások és programok előkészítése, honlapfeltöltés, social media felületekre tartalom generálása, rövid cikkek írása blog oldalunkra stb.

Kérünk, hogy hozd magaddal kiskönyvedet vagy az iskolád által kiadott igazoló papírt. Nem áll módunkban egyénileg és alkalmanként igazolást kiállíttani!

 Ha először jönnél hozzánk, az alábbi információkat mindenképp küldd el nekünk:

- neved

- iskolád

- email címed

- telefonszámod (ha SOS értesítenünk kellene)

- Hány órát kell még teljesítened?

Hiányos regisztrációt nem áll módunkban elfogadni!

 

AKTUÁLIS IDŐPONTOK:

Egyéni alkalmak:
 

2019

Augusztus 12. 15.00 – 18.00 Nyáritábor előkészítés (3 fő) - betelt!

Augusztus 13. 15.00 – 18.00 Nyáritábor előkészítés (3 fő) - betelt!

Augusztus 14. 15.00 – 18.00 Nyáritábor előkészítés (3 fő) - betelt!

Augusztus 15. 15.00 – 18.00 Nyáritábor előkészítés (3 fő) - betelt!

Augusztus 16. 15.00 – 18.00 Nyáritábor előkészítés (3 fő) - betelt!