Pályázatok

 • Pályázat az M3-as metróvonal felújításával kapcsolatban

  -

  Az M3-as metróvonal felújítása a főváros egyik legrégebben várt és leginkább figyelemmel kísért nagyberuházása. Az északi szakasz már megújult, a vonal déli részén munkálatok folynak, a belvárosban pedig korszerűsítésre várnak az állomások és a pályaszerkezet. 2018-ban egy alkotói pályázatot írtunk ki a metrófelújítással kapcsolatban, amire az ország számos területéről érkeztek pályaművek.

 • <19 SZABADFOGÁSÚ SZÁMÍTÓGÉP VERSENY - FORMÁLD A VILÁGOD! 2020

  -

  Sokat lógsz a telefonodon vagy a gépeden (különösen mostanában), de amit senki sem sejt, az az, hogy közben világmegváltó projekteket szervezel?

 • ARCHÍV
 • 150 éves a Magyar Tűzoltó Szövetség - Rajzpályázat

  -

  A Magyar Tűzoltó Szövetség idén ünnepli 150. születésnapját. Jubileuma alkalmából a Deák17 Galériával együttműködésben rajzpályázatot hirdet budapesti gyermekek számára.

 • Otthon vagyunk – rajzpályázat gyerekeknek

  -

  A Nők Lapja Café (nlc) és az Office Depot Hungary Kft. közös rajzpályázata 3-15 éves gyerekeknek.

 • XXIV. Gyermekrajzverseny - „Ez az én Mexikóm”

  -

  Vegyél részt te is a 2020-as Gyermekrajzversenyen!

 • „ÉN KICSI SZÖRNYEM” - szörnyrajzoló pályázat

  -

  A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria rajzpályázatot hirdet a 2020 tavaszán nyíló „Én kicsi szörnyem – Szörnyek és képzeletbeli lények a gyerekkönyv-illusztrációban” kiállításhoz kapcsolódóan, 6-12 éves gyerekek számára.

 • „Békés Városok” gyermekrajz pályázat

  -

  A Polgármesterek a Békéért rajzversenyt hirdet 6-15 éves gyermekek részére, akik a résztvevő városokban laknak. A győztes pályamunka számos helyen megjelenik majd, hogy felhívja a figyelmet a béke fontosságára. Műanyag mappák is elkészítésre kerülnek a győztes rajzzal a fedelén.

 • <19 Szabadfogású Számítógép Verseny - Formáld a világod!

  -

  Művészeti alkotásaidhoz a számítógépedet vagy mobiltelefonodat használod? Robotokat építesz, amik hozzájárulnak a világ jobbá tételéhez? Valamilyen mindennapi problémára digitális megoldást találtál? Ha még nem múltál el 19 éves, ez a verseny neked szól! A nyertesek pályamunkáit bemutató interaktív kiállítás megnyitója egyben a hivatalos díjátadó is, a közönség először itt találkozhat a nyertes alkotásokkal és az alkotókkal. Napközben az érdeklődő fiatalok különböző workshopokon tesztelhetik a digitális eszközökben rejlő kreatív potenciált.

 • PÁLYÁZAT: Készíts képregényt Krakkóról! - inCLICKnations projekt

  -

  Krakkó Önkormányzata a lengyelországi kultúra fővárosaként és az UNESCO Irodalom Városaként meghívja partnervárosait az ún „inCLICKnations” projektben való részvételre. A projekt célja népszerűsíteni a partnervárosok kulturális örökségét, földrajzi és történelmi sokszínűségét.

 • PÁLYÁZAT - VAN MŰVÉSZI VÉNÁD? - 2019/2020

  -

  A „Van művészi vénád?” nemzetközi pályázatot olyan középiskolások számára hirdetjük meg, akik érdeklődnek a kortárs képzőművészet iránt, és kedvük van kipróbálni saját kreativitásuk és alkotókészségük határait. A pályázat célja, hogy lehetőséget biztosítson a diákok számára, hogy kipróbálhassák és kiteljesíthessék alkotókészségüket, kielégíthessék kíváncsiságukat, s lehetőségük nyíljon megosztani, megvitatni és megbeszélni másokkal is elképzeléseiket, miközben megtapasztalhatják a projekt megvalósítása során az együttműködés örömét és nehézségeit. Fontos szempontnak tartjuk azt is, hogy a résztvevők a folyamatban megismerkednek a kortárs kiállítóhelyek és galériák világával.  A projekt megvalósításában részt vállalnak a jelentős állami és magán galériák Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon.