Munkatársak

Kaposi Dorka

galériavezető

 Mit csinálok a galériában: az intézményt 2015-ös alapítása óta vezetem, ahol a kiállítások és programok fő irányvonalának kialakításáért vagyok felelős.

Tanulmányok: művészettörténész szakon végeztem 2008-ban az ELTE Bölcsészet Tudomány Karán, ahol a tanári diplomámat múzeumpedagógia szakiránnyal egészítettem ki. Külföldi tanulmányaimat Erasmus programmal az Universitá di Roma - La Sapienzán folytattam, múzeumi gyakorlatomat pedig a velencei Peggy Guggenheim Collectionban töltöttem.

Munkatapasztalat: Művészeti asszisztensként és kurátorként dolgoztam 5 évig a kortárs magyar és nemzetközi képzőművészetet bemutató Holdudvar, majd Hadik-Ház és Szatyor Galériában. Munkahelyeimen kívül számos más magyar és külföldi kortárs művészeti kiállítások szerveztem és nyitottam meg (B29 Galéria, Platán és LATARKA Galéria, Brody Studios, stb.). Kurátori tevékenységének középpontjában a képzőművészet nem szokványos megjelenési formái (vagy annak hiánya) állnak. Nemzetközi projektekben, tapasztalatcseréken 2001 óta veszek részt (Anglia, Olaszország, Németország, Franciaország, Spanyolország, Törökország, Ukrajna), ennek köszönhetően sokat láttam, utaztam.

Beszélt nyelvek: angol, olasz

Elérhetőség: dorka.kaposi[kukac]gmail[pont]com

 

Pataki Hanna Tina 

PR és marketing

 Mit csinálok a galériában: A PR és marketing tevékenyégéért vagyok felelős. Többek között én kezelem a Galéria honlapját és közösségi oldalait. Kitalálom a kiállításokhoz és az eseményekhez kapcsolódó kommunikációs terveket. Én írom a hírlevelet, küldöm ki a sajtóanyagot, szövegezem a szórólapokat és a plakátokat.

 Tanulmányok: Az Eötvös Loránd Tudományegyetem szabad bölcsészet, kommunikáció- és médiatudomány, valamint kulturális antropológiai szakjain folytattam tanulmányimat. Erasmus tanulmányi ösztöndíjjal egy szemesztert a TU Dortmund újságíró képzésén töltöttem Németországban.

 Szakmai tapasztalat: Korábban a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban dolgoztam kommunikációs munkatársként. A Múzeumban a marketing és a PR feladatok mellett programszervezéssel kapcsolatos feladatokat láttam el. Emellett volt alkalmam részt venni konferenciaszervezésben és tudományos kutatómunkában is. Előtte, az egyetemi éveim alatt fél évig a Néprajzi Múzeumban gyakornokoskodtam, illetve több kulturális szervezetnél végeztem önkéntes tevékenységet.

  Beszélt nyelvek: angol, német

 Elérhetőség: press[kukac]deak17galeria[pont]hu

 

Lucsánszky Ágnes

múzeumpedagógus

Mit csinálok a galériában:  A galéria kiállításaihoz dolgozok ki múzeumpedagógiai foglalkozásokat, illetve feladatom a Világjáró Gyerekek programsorozat szervezése és koordinálása.

Tanulmányok: Az ELTE Bölcsészkarán végeztem művészettörténet – német szakon, majd művészettörténetből mesterképzésen vettem részt, ahol a legújabbkori művészet szakirányra specializálódtam.

Munkatapasztalat: Az egyetemi gyakorlatomat a Ludwig Múzeumban végeztem, majd később öt évig voltam ott tárlatvezető, illetve múzeumpedagógiai foglalkozásokat tartottam magyar és német nyelven.

Beszélt nyelvek: német, angol

Elérhetőség: muzeumpedagogia[kukac]deak17galeria[pont]hu 

 

Varga Lili

kiállítások, programok

 

Mit csinálok a galériában: Kiállítás- és programszervezéssel foglalkozom.

Tanulmányok: Szabad bölcsészet alapszakon, Művészettörténet specializációt és Esztétika minor programot végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, közben Erasmus tanulmányi ösztöndíjjal fél évet a Firenzei Tudományegyetemen töltöttem. Mesterszakos tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kulturális antropológia szakán végeztem. 

Munkatapasztalat: Kiállítás- és programszervezőként dolgoztam a Partizán Műterem és Galériában, majd galéria asszisztensként a Kisterem Galériában.

Beszélt nyelvek: angol, olasz

Elérhetőség: art[kukac]deak17galeria[pont]hu

 

András Tünde

asszisztens

Mit csinálok a galériában: A galériában asszisztensi munkakörben dolgozom, a mindennapi munkát segítem. Időszakos kiállítások, programok, rendezvények előkészítésében és lebonyolításában veszek részt. Az adminisztrációs feladatokon kívül a kiállításokra, programokra érkező vendégeket fogadom és esetenként tárlatvezetést is tartok.

Tanulmányok: Tanulmányaimat Kolozsváron a Képzőművészeti és Formatervezési Egyetemen végeztem, alap-és mesterképzésen, festészet szakon. Erasmus programmal külföldi tanulmányi áthallgatáson vettem részt Olaszországban, Macerataban, az Accademia di belle arti egyetemen.

Munkatapasztalat: Gyakornoki munkát, Erasmus+ programmal Budapesten a Magyar Nemzeti Múzeum múzeumpedagógiai osztályán végeztem.

Elérhetőség: info[kukac]deak17galeria[pont]com