Munkatársak

Kaposi Dorka

galériavezető

Mit csinálok a galériában: az intézmény vezetéséért illetve a kiállítások és programok fő irányvonalának kialakításáért vagyok felelős.

Tanulmányok: művészettörténész szakon végeztem az ELTE-n, jelenleg Phd hallgatóként veszek részt a Művelődéstörténet Doktori programban. Külföldi tanulmányaimat Erasmus programmal az Universitá di Roma - La Sapienzán folytattam, múzeumi gyakorlatomat  pedig a velencei Peggy Guggenheim Collectionban töltöttem.

Munkatapasztalat: Művészeti asszisztensként és kurátorként dolgoztam 5 évig a kortárs magyar és nemzetközi képzőművészetet bemutató Holdudvar, majd Hadik-Ház és Szatyor Galériában. Munkahelyeimen kívül számos más magyar és külföldi kortárs művészeti  kiállítások szerveztem és nyitottam meg (B29 Galéria, LATARKA Galéria, Brody Studios, TELEP Galéria, TAT Galéria, Kaleidoszkóp  Ház). Nemzetközi projektekben, tapasztalatcseréken 2001 óta veszek részt (Anglia, Olaszország, Németország, Franciaország,  Spanyolország, Törökország, Ukrajna), ennek köszönhetően sokat láttam, utaztam.

Beszélt nyelvek: angol, olasz

Elérhetőség: dorka.kaposi[kukac]gmail[pont]com

  

Bucsi Dorottya

PR és marketing

Mit csinálok a galériában:  A galéria PR és marketing tevékenyégéért vagyok felelős.

Tanulmányok: Esztétika és művészettörténet szakon végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd kurátor és kortárs művészeti szakíró szakon a Magyar Képzőművészeti Egyetemen. Erasmus tanulmányi ösztöndíjjal Norvégiában a University of Oslo hallgatója voltam.

Munkatapasztalat: Több művészeti kiállítóhelyen szereztem szakmai tapasztalatot, részt vettem kortárs művészeti projektek előkészítésében és létrehozásában, kommunikációs és szervezési munkákban. Ezt követően kereskedelmi területen marketing és PR tevékenységgel foglalkoztam.

Beszélt nyelvek: angol, német

Elérhetőség:  press[kukac]deak17galeria[pont]hu

 

Lucsánszky Ágnes

múzeumpedagógus

Mit csinálok a galériában:  A galéria kiállításaihoz dolgozok ki múzeumpedagógiai foglalkozásokat, illetve feladatom a Világjáró Gyerekek programsorozat szervezése és koordinálása.

Tanulmányok: Az ELTE Bölcsészkarán végeztem művészettörténet – német szakon, majd művészettörténetből mesterképzésen vettem részt, ahol a legújabbkori művészet szakirányra specializálódtam.

Munkatapasztalat: Az egyetemi gyakorlatomat a Ludwig Múzeumban végeztem, majd később öt évig voltam ott tárlatvezető, illetve múzeumpedagógiai foglalkozásokat tartottam magyar és német nyelven.

Beszélt nyelvek: német, angol

Elérhetőség: muzeumpedagogia[kukac]deak17galeria[pont]hu 

 

Varga Lili

kiállítások, programok

Mit csinálok a galériában: Kiállítás- és programszervezéssel foglalkozom.

Tanulmányok: Szabad bölcsészet alapszakon, Művészettörténet specializációt és Esztétika minor programot végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, közben Erasmus tanulmányi ösztöndíjjal fél évet a Firenzei Tudományegyetemen töltöttem. Mesterszakos tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kulturális antropológia szakán végeztem. 

Munkatapasztalat: Kiállítás- és programszervezőként dolgoztam a Partizán Műterem és Galériában, majd galéria asszisztensként a Kisterem Galériában.

Beszélt nyelvek: angol, olasz

Elérhetőség: art[kukac]deak17galeria[pont]hu

 

András Tünde

asszisztens

Mit csinálok a galériában: A galériában asszisztensi munkakörben dolgozom, a mindennapi munkát segítem. Időszakos kiállítások, programok, rendezvények előkészítésében és lebonyolításában veszek részt. Az adminisztrációs feladatokon kívül a kiállításokra, programokra érkező vendégeket fogadom és esetenként tárlatvezetést is tartok.

Tanulmányok: Tanulmányaimat Kolozsváron a Képzőművészeti és Formatervezési Egyetemen végeztem, alap-és mesterképzésen, festészet szakon. Erasmus programmal külföldi tanulmányi áthallgatáson vettem részt Olaszországban, Macerataban, az Accademia di belle arti egyetemen.

Munkatapasztalat: Gyakornoki munkát, Erasmus+ programmal Budapesten a Magyar Nemzeti Múzeum múzeumpedagógiai osztályán végeztem.

Elérhetőség: info[kukac]deak17galeria[pont]com