Városi Titkos Füzet

A BVA Budapest Városarculati Nonprofit Kft-vel közösen megálmodott és létrehozott Városi Titkos Füzettel a családok játékos formában fedezhetik fel a Belváros érdekességeit. A füzet 8-10 éves kortól ajánlott.

A Városi Titkos Füzet digitális változata letölthető INNEN + MATRICA

A Városi Titkos Füzet folytatása a Városi Zöld Füzet, amely a főváros zöld területeit és azok rejtélyeit mutatja be. A sorozat harmadik kötete a 2019-ben kiadott Városi Sport Füzet. Ez a rész a Budapesten belüli sportolási lehetőségekkel és szabadidős tevékenységekkel foglalkozik. Mindhárom kiadvány letölthető a Galéria honlapjáról!

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni a Galéria legújabb kiadványairól és programjairól, javasoljuk, hogy kövesd facebook és instagram oldalunkat, illetve iratkozz fel hírlevelünkre!


"9 éves lányommal örömmel forgatjuk a Titkos Füzetet. Bízom benne, hogy lesz folytatása, mert nagyon jól összefoglalja az adott kerület látnivalóit és szórakoztató feladatokkal teszi érdekessé a nevezetességeket. További sikereket kívánok a Galéria üzemeltetéséhez és egyéb kiadványok kiadásához!"  - L.B. Zsuzsa

                

Megjelenések:

2018. július- augusztus - Kossuth Rádió - Trendidő c. műsor - Városi Titkos Füzet

2016. augusztus 24. - Kossuth Rádió - Közelről - Városi Titkos Füzet

2016. július 19. - Kreativjatek.hu - Nyári programok

2016. július 16. - Index.hu - Urbanista - Mit olvasson a gyerek nyáron? Három különleges könyvtipp az Urbanistától

2016. július 9. - Gyerekprogramok.info - Városi Titkos Füzet sétacsomag

2016. július 6. - Moksha.hu - Turista a városomban - Városi Titkos Füzet