D’Arti kalandjai

Múzeumpedagógiai foglalkozás a Deák17 Galéria új kabalafigurájához, D’Artihoz kapcsolódóan

A foglalkozásra a leírásban megadott életkorú iskolás csoportok, osztályok jelentkezését várjuk. Egy foglalkozásra egy osztály, vagy egy csoport érkezhet, ami 8-30 fő létszámú. Ennél magasabb létszámnál azt javasoljuk, hogy két csoportban, két külön foglalkozáson vegyenek részt a gyerekek. Egy csoport egy napon csak egy foglalkozáson vehet részt a Galériában. Jelentkezés és előzetes egyeztetés minden esetben szükséges. Foglalkozásokat hétköznapokon tartunk; keddtől péntekig 10 és 18 óra között.

Szeretnéd megismerni Galériánk új lakóját? Esetleg már ötleted is van, ki lehet az? Miután közösen rájöttünk új barátunk titokzatos kilétére, mindenki elképzelhet egy saját kalandot, történetet hozzá, méghozzá egy izgalmas társasjáték formájában. Gyere, játssz és kalandozz D’Artival!

Időigény: 75-90 perc
 
Korosztály: 7-10 év
 
Kapcsolódó tantárgyak: rajz, technika, önismeret, környezetvédelem, magyar nyelv
 
Fejleszthető kompetenciák: kézügyesség, tárgyalkotás, kreatív gondolkodás, asszociációs készség, környezettudatos gondolkodás, önismeret, önkifejezés, fogalmazási készség, személyiségfejlesztés

Jelentkezés: muzeumpedagogia@deak17galeria.hu

 

A foglalkozáson való részvétel INGYENES.

A foglalkozás során fényképeket is készítünk, a szolgáltatás igénybevételével a résztvevők elfogadják adatvédelmi szabályzatunkat és hozzájárulnak ahhoz, hogy a felvételeken szerepeljenek. A felvételeket a Galéria kommunikációs anyagaiban, sajtómegjelenései során használja fel.