Foglalkozások

 • ÉPÍTS HIDAT!

  ÉPÍTS HIDAT!

  Múzeumpedagógiai foglalkozás A HÍD - lebegő konstrukció kiállításhoz. A foglalkozás a kiállítás ideje alatt, 2019. január 9. és február 23. között kérhető, csoportok számára a Deák17 Galériában.

 • KINCSESBŐRÖND

  KINCSESBŐRÖND

  Múzeumpedagógiai foglalkozás a Múzeum egy bőröndben - Gyermekalkotások történetei című kiállításhoz. A foglalkozás a kiállítás ideje alatt, 2019. január 15. és február 16. között kérhető, csoportok számára a Deák17 Galériában.

 • KELTSD ÉLETRE ARTI BARÁTAIT! - BÁBKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁS

  KELTSD ÉLETRE ARTI BARÁTAIT! - BÁBKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁS

  A foglalkozáson csoportok tervezhetik meg a Deák 17 Galéria kabalafigurájának, ARTI-nak a barátait. De vajon kik lehetnek ARTI barátai?

 • Tervezz-szervezz a Margit-szigetre!

  Tervezz-szervezz a Margit-szigetre!

  A foglalkozás központjában a Margit-sziget áll. Egy rövid bevezető előadással elevenítjük fel a sziget történetét, összegyűjtjük nevezetes helyeit, majd átbeszéljük azt a számtalan lehetőséget, melyet a helyszín kínál, legyen szó kikapcsolódásról, pihenésről, sportról és kultúráról.

 • Hétköznap a sulival, hétvégén a családdal jövök a Deák17 Galériába!

  Hétköznap a sulival, hétvégén a családdal jövök a Deák17 Galériába!

  Ha érdekel a kortárs művészet és szeretnél az iskolai tananyagon kívül a kreatív tárgyalkotásban, alkotási folyamatokba is belekóstolni, akkor a Deák17 Galéria a Te helyed!

 • ARCHÍV
 • Workshopok a Hajótöröttek kiállításhoz

  Workshopok a Hajótöröttek kiállításhoz

  Hajótöröttek kiállításhoz kapcsolódóan két workshop-ot is rendezünk 2018. november 17-én! A két foglalkozás párhuzamosan kerül majd megrendezésre a Deák17 Galériában. A workshopok INGYENESEK, de REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTTEK. A korlátoztott férőhelyek miatt javasoljuk, hogy regisztrálj mielőbb. Részleteket a workshop-ok leírása alatt olvashatsz.

 • MÚZEUMPEDAGÓGIAI FOGLALKOZÁSOK A KÖLYKÖK + KÉPREGÉNYEK KIÁLLÍTÁSHOZ

  MÚZEUMPEDAGÓGIAI FOGLALKOZÁSOK A KÖLYKÖK + KÉPREGÉNYEK KIÁLLÍTÁSHOZ

  Az alábbi két foglalkozás a Kölykök + képregények kiállításhoz kapcsolódik, ami kortárs alkotók munkáit mutatja be. A foglalkozások a kiállítás ideje alatt, 2018. szeptember 7. és október 27. között kérhetőek, csoportok számára a Deák17 Galériában. 

 • Keltsd életre ARTI barátait! - bábkészítő foglalkozás a Deák17 Galéria kabalafigurájához

  Keltsd életre ARTI barátait! - bábkészítő foglalkozás a Deák17 Galéria kabalafigurájához

  A múzeumpedagógiai foglalkozás 2018. október 5. és 19. között kérhető, keddtől péntekig, 10 órától, csoportok számára. A foglalkozáson csoportok tervezhetik meg a Deák 17 Galéria kabalafigurájának, ARTI-nak a barátait. De vajon kik lehetnek ARTI barátai?

 • Budapest hangjai

  Budapest hangjai

  Fedezzük fel együtt Budapest hangjait! Lássuk magunk előtt a várost és nevezetességeit. A foglalkozás során a gyerekek hangok és egyéb eszközök segítségével rakhatják össze Budapestet a fejükben, majd egy általuk létrehozott játékos térkép formájában. Izgalmas, kreatív foglalkozás csapatmunkában.

 • Gyermekköztársaság

  Gyermekköztársaság

  A foglalkozásokra a leírásban megadott életkorú iskolás csoportok, osztályok jelentkezését várjuk. Egy foglalkozásra egy osztály, vagy egy csoport érkezhet, ami 8-30 fős létszámú. Ennél magasabb létszámnál azt javasoljuk, hogy két csoportban, két külön foglalkozáson vegyenek részt a gyerekek. Egy csoport egy napon csak egy foglalkozáson vehet részt a Galériában. Jelentkezés és előzetes egyeztetés minden esetben szükséges. Foglalkozásokat hétköznapokon tartunk; keddtől péntekig 10 és 18 óra között.