Bemutatkozás

Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria

A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria - amely egyben közösségi tér és művészetpedagógiai centrum is - célja, hogy olyan hiánypótló művészeti nevelést támogató feladatot lásson el, amely hazai és nemzetközi viszonylatban is reprezentálni tudja Budapest főváros művészetpártoló, tehetségsegítő tevékenységét. Ennek keretében ad helyet a Galéria képző-és iparművészeti időszaki kiállításoknak, továbbá különböző alkotóműhelyek közötti szakmai párbeszéd, és művészetpedagógiai tevékenységek folytatására.

A Galéria nemcsak kiállítótér, hanem foglalkoztató tér is egyben, teret adva a fiatalok művészeti tanulásának és innovációnak. A fiatalok által született művészi alkotások bemutatása, valamint egy központi alkotóműhely működtetése számtalan lehetőséget hordoz magában. A művészet szervezőerő, egy közeg, mely összehoz különböző embereket, korosztályokat, és felszabadít alkotóerőket, közelebb hozza a kortárs társművészeteket és generációk közötti kapcsolatot is elősegíti.

A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria éves tervei. (Az éves tervek az adott évi szakmai munka során iránymutatóak, a megvalósulás folyamán kismértékű eltérés lehetséges.)

 

A Deák17 Galéria szakmai terve - 2015

A Deák17 Galéria szakmai terve - 2016

A Deák17 Galéria szakmai terve - 2017

A Deák17 Galéria szakmai terve - 2018

A Deák17 Galéria szakmai terve - 2019